Bet365 Верификация на акаунт

Bet365 Верификация на акаунт

Верификацията на акаунт в онлайн букмейкърите е задължителен процес, за да може играчите да поставят залози и да теглят средства без никакви проблеми. Когато аз започнах да залагам в онлайн букмейкърите бях запознат с този процес и знаех, че се изисква, но има доста играчи, които се чудят какво е верификация на акаунт и защо трябва да се прави. Чрез този процес хазартната компания проверява и идентифицира своя клиент - така се потвърждава, че той е собственикът на сметката и няма никакви съмнения в неговите залози.

Букмейкърът не позволява да се правят тегления от сметката, ако акаунтът не е верифициран. Това е напълно нормално, тъй като хазартната компания няма причина да изплаща печалби на лица, които не са се верифицирали. В тази статия ще ви разясня подробно процеса по верификация в един от най-големите букмейкъри - Bet365. Според моя опит в процедурата по верификация на акаунт ще разберете, че това не е никак сложен процес, но е необходим и се налага да го направите, изпращайки документи за самоличност на екипа на букмейкъра.

18+ Terms & Conditions Apply

Защо е нужна верификацията на акаунт в Bet365

Букмейкърът Bet365 изисква верифицирането на акаунт, за да се потвърди самоличността на клиента. Много хора може да си направят фалшив профил за залагане с измислени данни, като най-вече поради това е въведен процеса по верификация. Аз се верифицирах в букмейкъра веднага, след като си открих сметка, за да избегна проблеми при залозите и теглене в бъдеще. Ето и най-съществените причини, поради които трябва да верифицирате акаунта си в Бет365:

 • Може да се поставят залози без никакви лимити;
 • Няма да имате проблеми при теглене на средства;
 • Имате достъп до всички услуги на компанията;
 • Ще избегнете възможността акаунтът ви да бъде лимитиран.

Какво става, ако не верифицирам профила си в Bet365

Всеки играч ще има проблеми в Бет365, ако не верифицира своя акаунт. Вашите залози ще се разглеждат детайлно и няма да може да изтеглите пари от акаунта си, ако спечелите. В даден момент е възможно да ви се наложат известни ограничения по акаунта. Съветвам всеки потребител на сайта bet365 да си верифицира профила веднага след регистрация. Така няма да има никакъв риск от затваряне на профила или нещо подобно.

 • Няма да може да теглите пари от сметката си в бет365;
 • Може да ви бъде поставен лимит на залозите;
 • Акаунтът ви може да бъде затворен.

Последици от липса на активация

Срокове за верификация

Вече Bet365 изисква от потребителите си да верифицират акаунта си веднага след верификация. Преди години, когато аз започнах да залагам в Бет365, процесът по верификация бе нужно да се прави преди първото теглене на средства или когато играчът реши да го стори. Сега, обаче, за да може да залагате в bet365, трябва да минете процеса по верификация възможно най-бързо след откриването на сметка.
Няколко часа или най-много ден след изпращането на документи за верификация, вие ще може да залагате и ползвате всички опции на букмейкъра. Ако сте направили бързи печалби и решите да изтеглите средства, то няма да имате проблеми да го сторите на втория ден след вашата регистрация, но само ако сте верифицирали акаунта си.

Необходими документи за верификация

Във вашия профил в Бет365 ще намерите раздел за верифициране на акаунта - от там може да прикачите изображения на вашите лични документи, с които да се верифицирате. Според мен това е чудесна функция на букмейкъра, тъй като не е нужно да изпращате и-мейл съобщения, в които да прикачвате изображенията на документите за самоличност. В следващите редове ще ви запозная с кои лични документи може да верифицирате профила си в букмейкъра. За да бъдете спокойни, компанията спазва всички наредби от закона за защита на личните данни. Вашите сканирани копия на документи се съхраняват строго секретно и никой друг освен екипа на букмейкъра няма достъп до тях.

Възможни документи за верификация:

 • Лична карта - Това е най-използванията документ за верифициране на акаунт в букмейкърите. Верифицирах моя профил в Bet365 със снимка на личната си карта като трябва да изпратите снимки на документа от двете страни.
 • Паспорт - Залагащите в Бет365 имат възможност да верифицират профила си и със снимка на паспорт, ако притежават такъв.
 • Шофьорска книжка - Това е третият възможен документ за верифициране на акаунта в букмейкъра.

Важно! Изпратените копия на лични документи от вас, трябва да са ясни и четливи, за да може екипът на букито да свери данните по вашия профил и да верифицира акаунта ви.

Бързи стъпки за верификация е Bet365

Верификацията на профила в Бет365 е бърз процес и аз лично смятам, че няма да ви отнеме повече от 5 минути. Дори за по-малко време ще успеете да изпратите документи за верификация. Ще ви разясня как най-бързо да верифицирате акаунта си и да може да залагате в букмейкъра.

 1. Отворете сайта на бет365 и влезте в регистрирания от вас профил;
 2. Кликнете на менюто си на профила и изберете “Клиенти”;
 3. След това посетете раздел “Вашата сметка” и изберете ‘Идентификация’;
 4. Веднага ще се зареди системата за качване на лични документи и трябва просто да прикачите вашите снимки на лична карта / паспорт или шофьорска книжка, за да се верифицирате.

18+ Terms & Conditions Apply

Верификация в Bet365 през телефона

Bet365 разполага със страхотна мобилна версия в днешно време, като от нея също може да верифицирате акаунта си. Аз верифицирах моя профил от пълната версия на сайта, тъй като преди време залаганията от мобилен телефон не бяха толкова популярни. Но в наши дни много играчи се верифицират директно от мобилното си устройство.

Процедурата по верификация от мобилния телефон е същата и трябва да направите по-горе изброените стъпки. След като сте направили снимки на документите си с телефона, то е много по-лесно да ги прикачите в системата за качване на лични документи в Бет365, тъй като те са на вашето мобилно устройство. Изпращайки документите за самоличност на букмейкъра от вашия смартфон, просто трябва да изчакате те да бъдат разгледани и до 24 часа акаунтът ви ще е верифициран.

Важни моменти при активирането на акаунт

Както казахме малко по-горе, при изпращането на снимки на документите, те трябва да са ясни изображения и целият документ да е обхванат, за да може да се виждат всички данни. Понякога от Бет365 отказват да верифицират профил, тъй като снимките на документи не са с добро качество. Естествено, това не означава, че акаунтът ви няма да бъде верифициран. Просто трябва да направите нови по-добри снимки и отново да ги изпратите.

При възникване на въпроси и проблеми относно верификацията на акаунт, винаги може да се използва “Чат на живо”, за да се свържете с букмейкъра. На мен не ми се наложи да го правя, тъй като процесът по верификация мина гладко. Но ако нещо не ви е ясно или имате проблеми при верификация, то не се колебайте да се обърнете към служителите на bet365, които са на линия за клиентите по всяко време.

Често задавани въпроси за процеса по верификацията в Bet365

Колко време отнема процеса по верификация в Бет365?

Акаунтът ви в букмейкъра ще бъде верифициран до 24 часа.

С какви документи мога да верифицирам акаунта си?

Може да верифицирате профила си в Бет365 с лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Защо Бет365 изисква верификация на акаунта?

Компанията трябва да потвърди вашата самоличност, преди да започнете да залагате и теглите средства

Може ли да верифицирам акаунта си и от мобилния телефон?

Да, в мобилната версия на Bet365 имате опцията за Верификация на акаунт.

Контакти с Bet365

Обслужването на клиенти е една от най-добрите услуги на Бе365. В много малко букмейкъри ще срещнете по-разбран и вежлив екип за поддръжка на клиенти. Всеки играч може по всяко време да се свърже с екипа на букмейкъра относно даден въпрос около залози, казино игри, теглене, верификация и т.н.
Например ако имате неуреден залог на събитие, което е свършило преди един час, то може да се обърнете към екипа за обслужване на клиенти на Бет365 чрез Чат на живо. Те ще разгледат вашия залог и ще уредят събитието. Ако пък имате някакъв проблем с депозит или теглене, също ви съветвам веднага да потърсите поддръжката на клиенти.

Ето и възможностите за контакт с Бет365:

 • Чат на живо
 • Имейл: support-bul@ 365customerservice.com
 • Безплатен телефон: 00800 115 4406 или +441782 684 636

18+ Terms & Conditions Apply

Заключение

Процесът по верификация в Bet365 е стандартна процедура, която се изисква от всички лицензирани хазартни оператори. Вие не може да прескочите този процес, ако искате да залагате в букмейкъра. В тази статия ви обясних подробно ключовите моменти за верификацията на акаунт - с какви документи може да се верифицирате, как да го направите и колко време отнема. Смятам, че процедурата по верификация от Бет365 е направена по най-лесния за клиента начин и никой няма да има проблеми с потвърждаването на самоличността си в букмейкъра.