Как се залага в Bet365

Как се залага в Bet365

За да е успешен един букмейкър, той трябва да представлява съвкупност от най-различни фактори, които се търсят от клиентите. Широката гама от спортни събития и високите коефициенти за тях са едни от основните съставки за това. Разбира се, почитателите на онлайн залозите търсят много повече от това и един от букмейкърите, които без проблем могат да им го предложат е Bet365. Компанията е основана през 1974 година и до началото на новия век е оперирала чрез физически пунктове.

С навлизането на Интернет и технологиите обаче, от Bet365 се насочват към това да предлагат услугите си изцяло онлайн, което се оказва изключително печеливш ход. Брандът се превръща в най-популярната онлайн букмейкърска платформа благодарение на своите разнообразие, високи коефициенти, казино раздел, страхотни бонуси и полезни инструменти за залози.

В тази статия ще обърнем внимание на това как се създава залог в Bet365, как да изберете подходящ за Вас спорт, какви опции предлага букмейкъра и още много.

18+ Terms & Conditions Apply

Защо да изберете Bet365 за вашите залози

Bet365 предлага изключително много на своите клиенти. В сайта на букмейкъра открих една от най-разновидните спортни секции, които съм виждал, а коефициентите на Bet365 са ненадминати. Компанията предлага и доста интересни и полезни опции с помощта, на които мога да моделирам и контролирам залога си както пожелая.

Останах силно впечатлен и от бонусите предлагани от Bet365, като смятам, че от английския букмейкър са постигнали перфектното равновесие между сума на бонуса и лесното й превъртане.

Oще причини поради, които да изберете Bet365

 • Bet365 е една от най-старите все още опериращи букмейкърски фирми в целия свят, което подсказва, че от компанията знаят какво правят и имат неоспорим опит в тази сфера;
 • Разнообразието от спортове, събития, първенства за тях и пазари огромно и не усетих каквато и да било липса;
 • От Bet365 предоставят на клиентите си множество бонуси и оферти, като те се отличават с високите си суми и лесното превъртане;
 • Ставките предлагани от английският букмейкър са може би най-високите, които съм виждал;
 • Инструментите и опциите, които открих в сайта са страхотни и изключително полезни, като повечето са изработени и въведени в бизнеса именно от Bet365;
 • Букмейкъра притежава мобилно приложение и мобилна браузър версия, които работят без проблем и рядко ще попаднете на някакви бъгове.

Бързи стъпки за създаване на залог в Bet365

 1. Отварям онлайн порталът на Bet365, създавам свой собствен акаунт и депозирам средства по сметка си;
 2. Преминавам през процеса по потвърждаване на самоличността, тъй като без него няма да мога да използвам всички услуги и опции на сайта;
 3. Откривам и отварям спортният раздел на Bwin, след което избирам предпочитаните от мен събития и ги добавям в своя фиш;
 4. Проверявам дали всичко е наред с избора ми и добавям сумата която желая да заложа;
 5. Пускам залогът си в системата на Bet365 и до няколко секунди той става активен;
 6. Изчаквам краят на срещите и изтеглям печалбата си.

Как да изберете спорт от спортната секция на Bet365

Спортният раздел на Bet365 е подреден доста практично и рядко можете да се объркате при използването му. Интерфейсът на платформата като цяло е добре изграден и почти никога няма да се натъкнете на проблеми и неточности. Още с въвеждането на “bet365.com” в браузърът ми се озовавам в спортната секция на сайта, откъдето можете да избера един от близо 30-те различни спорта.
Те се намират в лявата част на екрана и са подредени по азбучен ред, което прави откриването на търсения спорт доста лесно.
Разбира се в Bet365 някои видове спорт са по-търсени и популярни от други и в следващите редове ще Ви запозная с тях.

Популярни спортове в Bet365

 

 • Баскетбол;
 • Бейзбол;
 • Бокс/ММА;
 • Волейбол;
 • Голф;
 • Колоездене;
 • Снукър;
 • Тенис;
 • Тенис на маса;
 • Футбол;
 • Формула 1;
 • Хокей на лед;

За да имате по-голям шанс за успешен залог и печалба, препоръката ми е да залагате на спортове и първенства, които следите и от които се интересувате. Така вероятността за успех се увеличава драстично и по-голям процент от вашите залози ще бъдат познати правилно.

18+ Terms & Conditions Apply

Видове пазари за вашите залози

Английският букмейкър без съмнение разполага с широка гама от спортни пазари, които да включите във вашите залози. В Bet365 се натъкнах на огромен избор от най-различни пазари и то за всякакви спортове. Това е голям плюс на компанията, тъй като други конкуренти букмейкъри са се фокусирали предимно върху разнообразието от пазари при най-популярните спортове и открито пренебрегват останалите.

Нека все пак разгледаме и най-популярните маркети при едни от по-търсените спортове в платформата на Bet365.

Футболни пазари

 • Краен победител - Да позная кой ще бъде победителя в избрано от мен събитие. Мога да избирам между победа за домакина, победа за госта или равен резултат;
 • Количество голове под/над - Залог на това дали в мача ще бъдат отбелязани повече или по-малко голове от дадена бройка;
 • Гол/гол - Да заложа на това дали и двата отбора ще си вкарат поне по един гол в мача, или само един от тях ще накаже съперника;
 • Първи отбелязал отбор - Тук е нужно да позная кой от двата тима ще вкара първи топката във вратата.

Баскетболни пазари

 • Краен изход - Залог на това кой според мен ще победи в срещата;
 • Полувреме/Краен резултат - Играя кой ще бъде победителят на полувремето и след края на мач;.
 • Брой точки под/над - Да преценя дали точките в мача ще бъдат над или под даден брой;
 • Печеливша разлика - Да позная правилно победителят в срещата и печелившата му разлика спрямо съперника.

Тенис пазари

 • Победител в мачът - Този пазар е досущ като този при футбола и баскетбола и е нужно да позная победителя;
 • Победител в Сет - Залог на това кой от двамата състезатели ще е спечели в избран сет от мача;
 • Да спечели първият сет и мача - Успешно да преценя кой ще бъде победителя в първия сет от срещата и в края й;
 • Брой геймове четен/нечетен - Да позная на това дали геймовете в срещата ще завършат при четен или нечетен брой.

Волейболни пазари

 • Да спечели - Пазарът по нищо не се различава от другите подобни, като от мен се изисква да позная правилно печелившия от събитието;
 • Общо точки - Да заложа на това дали в срещата ще бъдат отбелязани повече или по-малко точки от дадено от Bet365 количество;
 • Точен резултат в сетове - Доста труден пазар за познаване, но коефициентите тук са апетитни;
 • Резултат след два сета - Да предположа правилно какъв ще бъде резултатът от срещата след два изиграни сета.

Как лесно да създадете своят фиш

Създаването на фиш в платформата на Bet365 е супер лесно и не се затрудних по абсолютно никакъв начин. Какво вече споменах, сайтът е изграден с цел номер едно - практичност и това се вижда когато започна със създаването на талон.

 1. Първото нещо което е нужно да направя е да вляза в портала на английския букмейкър и да отворя спортната секция.
 2. Следва да избера подходящи събития, за които съм сигурен, че ще позная.
 3. С натискането само на няколко клика, моят фиш вече е в системата и остава само да изчакам приключването на срещите.
 4. Разбира се има някои подробности, които ще разясня по-долу и които биха Ви помогнали в съставянето вашият талон.

Добавяне на селекции във фиша

За да добавя събития и пазари в своят фиш е нужно да вляза в спортната секция на Bet365 и да избера подходящите според Вас такива. Добавянето на селекция в талона ми е доста лесно и просто трябва да кликна на коефициента намиращ се срещу нея и така директно ще бъде прибавена в него. При желание от моя страна да разгледам всички маркети за избраната среща е нужно само и единствено да кликна на имената на отборите. Това ме отвежда към специалното меню за мача, пълно с всичките пазари за срещата.

Как се премахват селекции от фиша Ви

Премахването на селекции от фиша е дори по-лесно и от добавянето. Нужно е просто да натисна на бутона изобразяващ “хиксче”, намиращ се в ляво на електронния фиш, точно до името на селектирания отбор или пазар. При кликването върху него, дадената селекция изчезва моментално и така можете да продължите с добавянето на нови.

Как се изчислява печалбата

Печалбата бива изчислена доста просто и лесно, като смятам, че всеки играч без проблеми може и сам да го направи. Процесът представлява едно голямо умножение - първо се умножават коефициентите на селекциите, които съм добавил във фиша си, а след това техният се умножава със сумата, с която смятам да играя. Така и се получава крайната потенциална печалба, възможна за спечелване.

Как се пуска фиша

Когато добавя всички искани от мен събития и пазари в своя фиш и въведа желаната от мен сума на залога, остава само да завърша операцията по пускане на фиша.
При натискане на бутона “Заложи” намиращ се в долната част на електронния фиш, той автоматично ще бъде изпратен за обработване в системата на букмейкъра. Единственото което мога да направя вече, е да изчакам края на събитията и да проверя резултатите от тях.

18+ Terms & Conditions Apply

Полезни опции при пускане на залог в Bet365

Може да се каже, че английската буукинг компания е създателя на повечето инструменти и опции, използвани в сферата днес. От Bet365 през годините винаги са показвали страхотен усет и това се вижда с интегрирането и въвеждането на някои страхотни функционалности, на които ще обърнем подробно внимание по-долу.

Опцията “Затвори залог”

Функцията се нарича още и “Cash Out”, и е може би най-търсената от всички останали, сред потребителите и феновете на онлайн залозите. Чрез нея мога да затворя фишът си по-рано с цел превенция на загуба. Ако се съмнявам в развитието на даден следващ двубой и до момента имам уредени няколко селекции в своя талон, то с тази функция аз мога да прекратя залога си и така да прибера парите спечелени до момента.

Функцията “Създай залог”

Създателят на тази опция отново е Bet365 и с времето тя става все по и по-популярно. Чрез нея е възможно да добавям до 6 пазара от едно събитие в един общ фиш, като до преди няколко години това се считаше за невъзможно. С помощта на тази функция, вече не е нужно да се оглеждам за няколко подходящи срещи, а мога да се концентрирам върху една единствена и действията от нея. “Създай залог” е активна само за футболните и тенис събитията в платформата на Bet365, така че феновете на другите спортове ще трябва да почакат още за да могат да я използват.

Опцията “Промени Залог”

С функцията “Промени залог” е възможно да добавям, премахвам и разменям всяка една от селекциите ми във фиша. Тя също е разработена от екипа на Bet365 и главната и цел е, клиентите да могат да реагират на бързо при евентуално неприятно стечение на срещите и да защитят средствата си доколкото могат.

Пряко предаване на срещите

В сайта на Bet365 потребителите могат да се насладят на огромен брой събития предавани пряко от мястото на действията им. За да разбера кои срещи биват предавани live, е нужно да вляза в раздела “На живо” и в навигационната му лента да открия подраздела “Видео”. Когато кликна на него, автоматично се озовавам в ново меню изпълнено с много срещи предавани на живо. За да ги наблюдавам обаче е нужна регистрация, която не отнема повече от 5 минутки.

Топ 5 съвета за успешни залози в Bet365

 1. Не е нужно да залагам на спортове, за които не знам нищо. Същото се отнася и за първенствата и събитията, които не следя. Най-добрият ход който мога да направя е да се доверя на собствените си знания и да включа във фиша си събития и пазари от тях, за които съм сигурен.
 2. Добра стратегия е да проверявам често за нови бонуси, оферти и промоции от Bet365, защото те биха ми дали необходим “бууст” на сметката;
 3. Следенето на резултати от фиша ми е полезно за мен, тъй като така мога да реагирам мигновено при неблагоприятен развой. Ако нещата не се развиват по добър за мен начин, мога да включа в употреба функциите дадени ми от Bet365 и така да спася част от средствата си;
 4. Използването страхотните инструменти, като “Статистика” и “Пряко предаване”, е задължително при създаването на фишове и следенето на резултатите от тях
 5. Не е нужно да прекалявам със залозите, особено ако в даден ден не ми върви. Добре е да се правят почивки, за да съберем мислите си, тъй като не винаги залозите се получават както искаме. При тези обстоятелства почивката винаги е добре дошла, като след нея може да продължим и да опитаме късмета си отново.

Топ 5 съвета за успешни залози в Bet365

Често задавани въпроси за залозите в Bet365

Какви спортове ще открия в спортния раздел на Bet365?

Компанията предлага над 30 различни спорта и без съмнение ще откриете подходящият за Вас в платформата на букмейкъра. За да разгледате всички предложения от Bet365, просто влезте в спортният раздел на сайта и в лявата част на екрана можете да ги видите подредени по азбучен ред.

Нужно ли е да премина през процеса “Верификация”?

Ако желаете да използвате сайта пълноценно и да се докоснете до абсолютно всички негови удобства и функции, преминаването през потвърждението на самоличността е напълно задължително. Едно от най-големите ограничения, които букмейкърите поставят ако не се преминали през него е, че не можете да теглите пари от сметката си.

Мога ли да гледам мачове на живо в платформата на Bet365?

Компанията е истински пионер в тази област и години наред предоставя на потребителите си огромен брой срещи предавани на живо. За да прегледате live предложенията от букмейкъра, просто влезте в секцията “На живо” и кликнете на бутона “Видео”.

Ако имам проблем със сайта, към кого да се обърна?

От английският букмейкър са се погрижили клиентите им да имат достъп до екипа по поддръжка 24 часа в денонощието. Компанията предлага “Чат на живо”, имейл адрес и поща, като можете да откриете данните за връзка с тях в менюто “Свържи се с нас”.

18+ Terms & Conditions Apply

Обобщение на това как се прави залог в Bet365

Bet365 несъмнено ме впечатли с невероятните си буукинг услуги на всяко едно ниво - платформата за залози е изградена отлично, сайтът е прост и лесен за използване, а разнообразието от събития и коефициенти е ненадминато. Смятам, че реномето на Bet365, а именно на най-добрият букмейкър в Света е напълно заслужено и със своята спортна секция, компанията го доказва. В нея открих над тридесет различни спорта, хиляди първенства и още повече събития от тях. Пазарите, с които мога да разнообразявам фиша си също бяха на ниво, като ставките за тях са страхотни.

Останах силно очарован от функциите, които можех да използвам в сайта, защото те ми дадоха възможността да рискувам повече и въпреки това да имам сигурността, че мога да затворя или редактирам залога си навреме. С използването на статистиката можех лесно да създам печеливши залози, тъй като тя ми даде доста отговори за събитията от талона ми, а с прякото предаване ги наблюдавах без никакъв проблем или насичане на картината.

Определено Bet365 ме впечатли и моята оценка за букмейкъра е “Отличен 6”, като силно препоръчвам да опитате спортният раздел и всичките му услуги!