Опцията “Създай залог” (Bet Builder) в Bet365

Опцията “Създай залог” (Bet Builder) в Bet365

Английския букмейкър Bet365 е всеизвестен със своите нововъведения в областта на букмейкърския бизнес. От компанията не един път са изненадвали своите почитатели с нови и интересни удобства в своята платформа, като едни от най-популярните инструменти за залагане са интегрирани именно от Bet365. По този начин, букмейкъра печели много нови клиенти и заслужено е най-познатото име що се отнася до хазартни игри.

В това ревю ще Ви разясня за най-новата опция в сайта на Bet365, а именно - “Създай залог”. С нейна помощ, вече не съм зависим от предложенията на букмейкъра и мога да създавам собствени фишове, като имам избор от много пазари, и възможността да ги комбинирам в само една среща.

18+ Terms & Conditions Apply

Какво представлява функцията “Създай залог” в Bet365

Чрез тази услуга на букмейкъра, имам възможността да създам свой собствен залог, в който да включа няколко пазари от една среща. Опцията е валидна само за футболния раздел в сайта на Bet365 и много прилича на залога “Права колонка”, но разликата тук е, че има на разположение не малък брой маркети, готови за комбиниране. За всеки отделен маркет е отреден коефициент, като колкото повече от тях съчетая, толкова повече ще се повишава общия коефициент на залога. 

Когато приключа с добавянето на пазари, следва да заложа желаната сума от мен, която също се умножава по коефициента и така получавам крайната стойност на фиша. 

Важното тук е, че е позволено фиша да бъде с маркети от само едно събитие и не се допуска добавяне на други събития и пазари от тях в него.

Основни предимства на опцията “Създай залог” в Bet365

 • С Bet Builder-a на Bet365 мога да комбинирам различни пазари от едно събитие в един и същи фиш - нещо което до скоро не беше възможно;
 • До скоро трябваше да търся най-различни начини и опции, с които да повиша коефициента на залога си. С функцията “Създай залог” вече не е необходимо, като мога да се концентрирам само върху една среща и да включа до 6 различни пазари в своя фиш;
 • С тази услуга, Bet365 осигуряват едно голямо разнообразие и много комбинации от най-различни залози;
 • “Създай залог” е доста удобна функция за привържениците на футболни залози, като улеснява техният избор и повишава шансовете им за печалба;

Как се използва Bet Builder в Bet365

Не се изискват почти никакви усилия за да създада залог чрез Bet Builder-a на Bet365. Също така операцията не отнема много време и като цяло нововъведението в сайта работи доста добре и безпроблемно. 

Първата стъпка от създаването на залог по този начин е да вляза в сайта на компанията и да избера подходящата футболна среща. Когато кликна върху имената на отборите, се зарежда нов раздел включващ всичките опции за залог отредени за мача:

 • Основни;
 • Създай залог;
 • Азиатски;
 • Корнери;
 • Голове;
 • За полувреме
 • Играчи;
 • Специални;
 • Минути.

При натискането на бутона “Създай залог”, се показва ново меню, от което вече мога да избирам пазарите, които мисля да включа в своят фиш. Това става с кликване върху - “ + Добави селекция”.

Лимитът от пазари, които мога да добавя е шест на брой, което е напълно достатъчно да натрупам висок коефициент. Когато съм избрал подходящите пазари, просто трябва да кликна на жълтият бутон “Добави на фиш”. Ще се появи прозорец показващ избраните от мен селекции, като под него има поле, в което трябва да въведа сумата която ще заложа. Остава само да цъкна на бутона “Заложи” и фишът ми става реалност!

18+ Terms & Conditions Apply

Какви пазари предлага опцията “Създай залог” в Bet365

От Bet365 със сигурност са се постарали да включат много и най-различни пазари в своят Bet Builder и мога да кажа, че са се справили превъзходно с тази си задача. 

Въпреки, че може да селектираме до 6 маркета на фиш, то многообразието от тях което са предоставили Bet365 е невероятно и английският букмейкър несъмнено си е спечелил много нови клиенти с тази нова функция в сайта си. 

Налични опции за залози

 • Играч да отбележи;
 • Резултат;
 • Двоен шанс;
 • Общо голове;
 • Корнери;
 • Двата отбора да отбележат;
 • Първо/Краен;
 • Точен резултат;
 • Най-резултатно полувреме;
 • Специални за отбор;
 • Голмайстор за отбор;
 • Печеливша разлика;
 • Голове - Четно/Нечетно.

Как се формират коефициентите в Bet Bulder-a на Bet365

Както казах по-рано, тази функция представлява нищо по-различно от права колонка. Това пък ще рече, че коефициентите се умножават един с друг, като обикновено разлика с тези на готовите пазари от букмейкъра - няма. Има случаи, в които дори клиентите използващи опцията са облагодетелствани от малко по-високи коефициенти, но това се случва рядко.

Освен, че коефициентите на отделните пазари се умножават един с друг, то и заложената сума от клиента, се причислява и се умножава с тях и така се получава крайната цифра за която той ще изпробва късмета си. Идеята на тази опция е да се добавят колкото се може повече маркети и с това да расте стойността на фиша. 

Коефициенти при "Създай залог"

Често задавани въпроси за опцията “Създай залог” в Bet365

Има ли ограничения при използването на функцията?

От Bet365 са поставили някои условия и правила при използването й. Както вече разбрахте, Bet Bulder-a се използва само за футболни мачове и трябва да заложите създадената селекция на единичен залог. Има и някои други условности, например за създаденият залог не може да се използват други опции като “Cash out” и “Промени залог”.

Какво ще стане с фиша ми, ако даден пазар бъде отменен?

При положение, че някой пазар бъде отменен или анулиран, то коефициента на залога става 1.00 и така получавате заложената сума обратно във вашата сметка.

Какви пазари са включени в услугата и има ли лимит при добавянето им?

Включени са абсолютно всички най-популярни маркети, като можете да видите кои са те малко по-нагоре в ревюто. Допустимата комбинация от пазари в даден залог е 6 на брой, което е напълно достатъчно.

Можем ли да използваме опцията “Създай залог” през мобилните си устройства?

Абсолютно! От Bet365 са се погрижили за всички свои клиенти и тяхното удобство. Букмейкъра е внедрил функцията във всички свои платформи, като можете да я ползвате както през мобилната браузър версия, така и през приложението.

18+ Terms & Conditions Apply

Мнение и оценка за “Bet Builder”-a на Bet365

От Bet365 отново показаха, че са няколко крачки пред конкурентите си и това се вижда, от създаването на опцията “Bet Builder”. Този инструмент е много удобен за феновете на футбола, като могат да комбинират до 6 отделни пазара за една среща и така да увеличат не само сумата за която ще играят, но и възможността си за успех. Опцията е удобна, тъй като не е нужно да търся много и подходящи мачове, а мога да се фокусирам върху един единствен.

Все още опцията е достъпна само за футболният раздел на сайта, но се надявам в най-скоро време да я видим и при другите водещи спортове, защото може да бъде наистина полезна. Също така, от компанията са се погрижили клиентите им да имат достъп до нея, без значение какви устройства използват. 

Определено Bet365 отново издуха конкуренцията с това нововъведение и сега мога да очаквам и другите букмейкъри да я интегрират в платформите си. Английският букмейкър за пореден път защити името си на може би най-добрата букмейкърска компания и заслужава само и единствено поздравления за работата си.