Разплащателни методи в Bet365

Теглене и депозиране на средства в Bet365

Bet365 e може би най-популярният букмейкър в Света. Със своите високи коефициенти, голямо разнообразие от възможности за залагания, казино, предавания на живо и своите методи за разплащане, компанията е на върха в хазартния бизнес, а и има защо. Днес ще Ви споделя моят опит със сайта и най-вече методите за депозит и теглене, които са на разположение на нас - клиентите на бранда.

Bet365 вкарва много нововъведения в всяка една сфера в онлайн буукинга, като разплащателните методи не остават по назад.

18+ Terms & Conditions Apply

Често използвани методи за депозит в Bet365

За да се възползвам напълно от услугите на букмейкъра, е нужно да изпълня две условия - да се регистрирам в тяхната онлайн платформа и да внеса пари по своята сметка, тъй като в противен случай ще бъда силно ограничен в използването на сайта. От Bet365 са се погрижили да имам достатъчно много на брой опции, с които да извърша операцията, като най-популярните са - дебитна/кредитна карта, ePay, Skrill, Neteller, както и банков трансфер.

Дебитни/кредитни карти  

Без съмнение това е най-популярният метод за депозит както в Bet365, така и при всички други букмейкъри. Вариантите тук са познатите - Visa, Maestro и MasterCard. Този метод на депозиране е бърз, надежден и доста лесен. Нужно е да имам валидна банкова карта, като имената изписани на нея трябва бъдат същите имена, с които съм създал своя акаунт. За да внеса пари по сметката си, е нужно да въведа информацията изписана на картата - собственик на сметката, номер на картата, CCV код и дата на изтичане.

При тази опция, минималният депозит е 10 лева, а максималният допустим - 50 000 лева, като транзакциите стават моментално.

Skrill и Skrill-1 Tap

Най-известният електронен портфейл също е включен в многообразието от опции за депозит, което не ме изненада. Този метод е един от най-използваните напоследък, предлагайки супер бързо и улеснено депозиране на средства. Skrill изисква само и единствено имейл, като след въвеждането му, мога да внеса парите веднага и без никакви излишни стъпки и подробности. Компанията предлага и възможността да внеса пари само с едно кликване, а именно чрез опцията си Skrill-1Tap. 

Тук единственото условие, което Bet365 имаше към мен, бе имейлът с който съм направил регистрация в Skrill и този ползвам в букмейкъра, да бъдат еднакви. Така мога само с едно натискане на бутон, да прехвърля пари в сметката си мигновено. 

Минималният и максималният депозит при този метод изглеждат така - 10 лева минимален и 60 000 лева максимален. При услугата Skrll-1Tap лимитите са малко по-различни - 10 лева минимален депозит и 20 000 лева максимален такъв.

Такси няма, а обработката на средствата се случва веднага.

ePay.bg

Toва е най-популярният роден електронен портфейл, предназначен за клиенти, които не желаят да използват своите банкови карти, но искат да направят незабавен депозит. Тук операцията се извършва по същият начин както при Skrill, като мога да внеса пари в ePay, чрез локалните обекти и каси на Easypay.

Минималният депозит е 30 лева, а максимума - 2 500 лева.

Neteller

Още един много познат в световен мащаб онлайн електронен портфейл. Той често е обект на избор пред другите подобни, тъй като предлага допълнителна сигурност при транзакциите със своя Neteller ID код за сигурност. Тъй като Neteller ми изискват този код при депозиране на средства в Bet365, трябва да си го набавя от официалният им сайт. Това е лесно и не е лош подход от страна на Neteller, като добавя още малко сигурност в плащането.

Компанията предлага доста високи лимити на депозиране като максималният такъв е 75 хиляди лева, а минималният е 25 лв.

PaysafeCard

Тук плащането става чрез специални ваучери, които мога да открия в оторизираните обекти на Easypay и Pulsar. За да депозирам с PaysafeCard ще бъде нужно да имам акаунт в тяхната платформа, където мога да следя състоянието на сумата получена от закупените ваучери.

Paysafe пък предлага най-ниските лимити, при внасяне на средства, като транзакцията се случва веднага и отново такси няма. Минималната сума която мога да внеса по сметката си е 10 лева, а максималната е 1 900 лева.

Банков превод

Най-старомодния, но и сигурен начин за депозиране на средства по сметка. Също така този метод ми предлага възможността да внеса колосалната сума от 250 000 лева, а минималната която мога да заредя е 100 лева. Също така има два типа банков трансфер, които мога да използвам - бърз и стандартен. Депозити направени от от тези комбинации държава-валута, биват обработени за около максимум 3 работни дни:

  • Великобритания - GBP;
  • Европейски страни - EUR;
  • Австралия - AUD.

Депозити неотговарящи на тези комбинации отнемат между 2-10 работни дни.

18+ Terms & Conditions Apply

Теглене на печалби от Bet365

Тегленето е най-съществената част от цялото буукинг изживяване за мен и всички останали клиенти. То е, причината поради която съм депозирал пари в сайта и е важно да знам какви са условията и правилата когато го извършвам, а също така и възможностите, които букмейкъра ми е предоставил и техните лимити и срокове. В следващите редове ще ви обясня подробно всичко свързано с тегленето и неговите особености в Bet365.

Банкови карти

Тук банковите карти също са най-използвана опция, даваща сигурност и скорост на транзакциите. При депозиране с една дебитна или кредитна карта, тегленията ще се пренасочват към същата. Обработката на тегленията е между 1 и 5 работни дни, а максималната сума която мога да изтегля е 50 000 лева.

Skrill

Онлайн портфейлът е страхотен вариант за тези клиенти, които желаят бързо да получат своите пари. При тегленето чрез Skrill, също като при депозирането се изисква само и единствено потвърден имейл. Прехвърлянето на парите става до 24 часа, а лимитите са следните - минималната сума която можете да изтеглите е 10 лева, а максималната е 60 000 лева.

Neteller

Този електронен портфейл може да ми осигури още по-бързо изтегляне, а именно до 12 часа след заявката. Тук както казах и по-рано, сигурността е на първо място и няма от какво да се притеснявате. Минималният лимит при теглене е 25 лева, а максималният - 75 000 лева.

PaysafeCard

Този метод е комбинация от електронен портфейл и кеш плащания едновременно. Тъй като лимитите са ниски, метода е удобен за новите клиенти на сайта, които не искат да се обвързват с огромни суми. Максималната сума която може да изтеглите е 4000 лева, минималната е 10 лева, а срокът за получаване на парите е до 24 часа.

Банков трансфер

Този метод е класика в онлайн плащанията и тегленията, като сигурността му е ненадмината. Също така ако желая да изтегля голяма сума, то това е опцията за мен!

Максималната сума която мога да изтегля е невероятните 200 000 лева, а минималната - 75 лева. Относно сроковете, нещата тук са малко по-особени сравнение с другите методи. На мое разположение са два варианта - стандартно теглене и бързо теглене. Стандартното отнема между 2 и 10 работни дни, а бързото от 1 до 3.

Важни моменти при депозиране и теглене в Bet365

Докато използвах сайта на Bet365 и разучавах методите за разплащане с букмейкъра, се натъкнах на някои интересни и доста важни моменти, които трябва да споделя с Вас.

Важни условия при разплащане

Допълнителни мерки за защита

При използването на кредитни, дебитни карти, а и при някои електронни портфейли, обработката на транзакциите може да премине през допълнителни защитни инструменти като - MasterCard SecureCode и Verified by Visa. Те може да изискат от мен да въведа PIN номер или парола, като цялата операция става доста бързо и сигурно.

Такси при депозиране и теглене

Една от най-хубавите черти на Bet365 е, че не начислява никакви такси при разплащането с тях. Така няма нужда да се притеснявам, че ако искам да внеса или изтегля пари от моята сметка, ще бъда таксуван. Това е изключително удобно за клиентите на бранда, които са свикнали да депозират и изтеглят по-високи суми.

Регистрация и идентификация

Ако желая да депозирам или тегля пари от Bet365, ще е нужно първо да се регистрирам в тяхната платформа. Процеса е лесен и отнема само няколко минутки.
Втората стъпка, която е изключително важна за тегленето на пари е идентифицирането. Чрез него, Bet365 желае да се увери в това, че съм пълнолетен и легален гражданин на страната. За идентификацията е нужно да изпратя снимки на личен документ, било то лична карта, паспорт или шофьорска книжка.

Затруднения при разплащане с Bet365

В случай, че изпитам проблеми с депозирането и тегленето в Bet365, от компанията са се погрижили винаги да имат готов екип с който да се свържа и да ми помогне. Най-лесно това става с опцията “Чат на живо”, но можете да се свържете с тях и чрез имейл или телефонен номер. Екипа е на разположение всеки ден в седмицата, през цялото денонощие. 

Срокове, лимити и такси в Bet365

Метод Минимален депозит Време за обработка Минимално
теглене
Срокове за теглене Такси
VISA/MasterCard 10 лева Веднага 10 лева 1-5 работни дни Безплатно
Skrill 10 лева Веднага 10 лева До 24 часа Безплатно
Skrill-1Tap 10 лева Веднага     Безплатно
ePay 30 лева Веднага     Безплатно
Neteller 25 лева Веднага 25 лева До 24 часа Безплатно
PaysafeCard 10 лева Веднага 10 лева До 24 часа Безплатно
Банков трансфер 100 лева Веднага 75 2-10 работни дни Безплатно

Често задавани въпроси за разплащането с Bet365

Какви разплащателни методи предлага английският букмейкър?

Bet365 предлага едни от най-популярните и удобни опции за депозиране и теглене, сред които - банкови карти, банков превод, paysafe ваучери и електронни портфейли.

Има ли условия, с които да се съобразя при депозиране и теглене?

Най-важното което нужно да направя, е да се регистрирам и след това да премина процеса по идентификация, потвърждаващ самоличността ми. 

Начисляват ли се такси при разплащане с букмейкъра? 

Не! Това е най-голямото предимство на Bet365 и е едно от нещата, каращи хората да избират английската компания пред всички други. Няма такса нито за банков превод, нито за такъв с карта или електронен портфейл.

Как мога да се свържа с екипа на Bet365 ако изпитвам затруднения с депозирането и тегленето?

Букмейкъра е предоставил няколко възможности за контакт с екипа по поддръжка, като може да се използва функцията - “Чат на живо”, а също така имейл, телефонен номер и пощенски адрес.

Каква е максималната сума която мога да изтегля от букмейкъра?

С опцията “Банков превод”, може да се изтеглят до 200 хиляди лева на един път, нещо наистина впечатляващо. Въпреки, че метода е старомоден разбирам, че много клиенти играещи с големи суми го предпочитат именно заради високите му лимити, както за депозиране, така и за теглене.

Сигурен и надежден букмейкър ли е Bet365?

Абсолютно! Няма от какво да се притеснявате, тъй като компанията има лиценз за страната и така подлежи на същите закони и наказания, както всички останали тук. Бъдете сигурни, че вашите данни и средства са на сигурно място и няма да бъде злоупотребено с тях.

18+ Terms & Conditions Apply

Оценка и мнение за разплащателните методи в Bet365

Мнението ми е, че въпреки малкият брой възможности за депозиране и теглене, то букмейкъра е предоставил най-популярните и използвани такива, напълно достатъчни за повечето клиенти на компанията. Условията при депозиране и теглене са нищожни, като единствените по-належащи стъпки, които трябва да бъдат направени са - регистрация и верификация на акаунт. Процеса както при създаването на акаунт и идентифицирането на самоличността ми, така и при разплащането с букмейкъра е лесен, бърз и най-вече сигурен. Според мен наистина от Bet365 са се справили перфектно с избора на опции за разплащане с тях, а също така и с премахването на всички такси заобикалящи ги. Моята оценка за разплащателните методи в Bet365 е 9.5 по десетобалната система, като единственият минус е липсата на повече възможности за депозиране и теглене.