Ефектът на новия треньор – стратегия за познавачи

Ефектът на новия треньор – стратегия за познавачи

В света на залаганията съществуват най-различни системи, стратегии и техники за прогнозиране на мачовете, с които залагащите издействат предимство пред операторите. Понякога избраните методи не водят до желания успех, друг път носят частична печалба, а в най-добрия случай подкрепят очакванията на играча.

Приготвихме за Вас една по-специфична стратегия за предвиждане на футболни срещи, която често носи положителна развръзка. Разбира се, има си своите особености, неприятни моменти и трудности, за които ще Ви информираме подробно в ръководството на BetGen.

Датска система за залози

Датска система за залози

Датската система е популярен метод за разпределение на залозите, без да се предприемат излишни рискове. Няма официална информация кой е нейният откривател, но съдейки по името ѝ, най-вероятно става дума за датски математик, любител на спортните залагания.

За разлика от стратегиите на Мартингейл, Фибоначи и Д’Аламбер, тази е подходяща единствено за залози на спорт. Причината е свързана със систематичното увеличаване на коефициентите, което няма как да се осъществи при участие в казино игри.

Екипът на BetGenesis ви препоръчва да изпробвате датската стратегия, в случай, че разполагате с по-солиден капитал и поддържате прилична успеваемост при залози на високи коефициенти.

Системата Д'Аламбер за залози

Кое превръща системата Д'Аламбер в една от най-потенциалните?

Предстои да разгледаме една от най-популярните стратегии за игра на рулетка и спортни залози – Д’Аламбер. Наподобява Мартингейл, лесна е за асимилиране и не генерира големи загуби при дълга губеща серия. Прилага се успешно в казината от 18 век насам и не изисква много висок баланс. Разбира се, има си своите условности и проблемни звена, които ще разгледаме в ръководството.

Кога и как да залагаме на първо полувреме/ краен изход

Сайтовете за залози ни предлагат все по-голямо разнообразие от опции за игра. Най-бурно се развиват футболните залагания поради голямото търсене и различните възможности за развръзка на мачовете.

Анализите показват, че маркетът за краен изход е най-използваният, но той не винаги пристига с приличен коефициент.
Търсейки сигурността, повечето от нас се насочват към залози в полза на фаворита, но това води до ниски ставки и минимални печалби.

Мартингейл - стратегия за залози на спорт и рулетка

Мартингейл - най-популярната стратегия за залози на спорт и рулетка

Следната статия ще Ви запознае с една от най-прилаганите стратегии в света на залозите. Мартингейл се утвърди като популярен метод за надиграване на операторите и елиминиране на преимуществото (House Edge) на казината. Кои са най-важните особености на системата и в кои случаи е необходимо да се внимава, предстои да разберете.