Кога и как да залагаме на първо полувреме/ краен изход

Сайтовете за залози ни предлагат все по-голямо разнообразие от опции за игра. Най-бурно се развиват футболните залагания поради голямото търсене и различните възможности за развръзка на мачовете.

Анализите показват, че маркетът за краен изход е най-използваният, но той не винаги пристига с приличен коефициент.
Търсейки сигурността, повечето от нас се насочват към залози в полза на фаворита, но това води до ниски ставки и минимални печалби.

Ако усетът, статистиката и правилното анализиране на срещата сочат към убедителен успех за по-класния тим, можете да се възползвате от коефициентите за първо полувреме/ краен изход.

Те са публикувани в 99% от онлайн букмейкърите и са достъпни както за игра на сингъл, така и за комбинация в множествени селекции.

Системата Д'Аламбер за залози

Кое превръща системата Д'Аламбер в една от най-потенциалните?

Предстои да разгледаме една от най-популярните стратегии за игра на рулетка и спортни залози – Д’Аламбер. Наподобява Мартингейл, лесна е за асимилиране и не генерира големи загуби при дълга губеща серия. Прилага се успешно в казината от 18 век насам и не изисква много висок баланс. Разбира се, има си своите условности и проблемни звена, които ще разгледаме в ръководството.