Bet365 Електронни спортове

Bet365 Електронни спортове

 

Bet365 е един от най-добрите доставчици на залагания през последните години. Хазартната компания има репутацията за един от най-добрите сайтове за спортни залози в света. Само поради тази причина залозите на eSport в bet365 са интересни за много фенове на онлайн залаганията.

В тази статия ще разгледаме залагането на електронни спортове в bet365. Ще може да разберете дали има бонус в bet365 за залози на електронните спортове, като компанията е известна с щедрите си промоции за нови клиенти и вече регистрирани играчи.

18+ Terms & Conditions Apply

Bet365 eSports секция - дизайн и навигация

Разделът за залози на електронни спортове е в основното меню със спортни дисциплини на Бет365 е дясно на началната страница. Вие ще видите "еСпортове", като трябва да кликнете на името, за да се покажат игрите и турнирите за залагане.

В горната част на екрана ще видите най-известните eSport за залагане в букмейкърите като CS:GO, LOL, Dota 2 и KOG. По-долу ще откриете и актуалните турнири, за които има събития за онлайн залози в британския букмейкър.

Най-добрите eSports налични в Bet365

Разнообразието от електронни спортове в Бет365 е доста голямо. В спортния букмейкър има секции за най-популярните eSports, с които ще ви запознаем по-долу. В Bet365, Вие ще забележите и раздел за залагане “Още еСпортове”, в който може да проверявате често какви други игри са налични за клиентите на британския доставчик на онлайн залози.

Counter Strike Global Offensive

В Bet365 ще намерите всички мачове за залагане за големите CS:GO турнири като Blast ProSeries, Katowice и др. В букмейкъра се предлагат залози преди мач (залози за кръг, победители в турнири) на специални залози като залог за хендикап, над/под брой карти, да спечели карта 1, убийства в карта 1 и др.

Legue of Legends (LoL)

При този доставчик на залагания ще намерите много залози на турнири от League of Legends. В допълнение към залозите преди мач, можете да правите всякакви специални залози, като Кой отбор ще унищожи първата кула, Първа кръв или Първи отбор да убие Рифт Хералд в Карта 1.

Dota 2

Dota 2 е сред най-известните електронни спортове в света. Играта привлича хиляди ентусиасти и в букмейкърите също е доста популярна. За Dota2 в Бет365 се предлагат залози за победител в мача, хеникап, общо карти под/над, карта 1 победител, общо убийства в карта 1 и др. Понякога се предлагат и специални залози като най-добър регионален отбор.

King of Glory (KOG)

King of Glory, която е позната също като Honor of Kings, е друга от известните eSports игри в Бет365. Букмейкърът предлага всички традиционни залози за събитията от играта - победител в мача, хендикап залог, общо карти и отбор победител във всяка карта. Също така може да залагате и на точен резултат в карти.

eSports пазари за залози в Bet365

Букмейкърът Бет365 предлага сериозно разнообразие от залози за eSports. За много от популярните електронни спортове, има над 60-70 опции за залагания.

Например на мачове по CS:GO ще откриете дори над 80 селекции. По-долу ще ви запознаем с основните пазари за залози на електронни спортове, които са налични в букмейкъра:

 • Да спечели мача - този пазар е наличен за всички събития от eSports;
 • Хендикап - предлага се за игри като CS:GO, Dota 2, LOL и др.;
 • Общо Карти Над/Под - пазарът е характерен за повечето игри;
 • Да спечели Карта 1 - тази опция за залагане присъства на CS:GO, LOL, Dota 2 и др.;
 • Първи отбор да разруши кула в карта 1 - пазарът е наличен на LOL и Dota 2;
 • Краен резултат в мача - опция за залагане на Ефутбол;
 • Брой голове Под/Над - пазарът е за Ефутбол.

18+ Terms & Conditions Apply

Bet365 Бонуси и безплатни залози за eSports

За съжаление, няма бонус за eSports в bet365. За целта новите клиенти могат да използват бонуса за спортни залагания на британския букмейкър и да инвестират получения бонус баланс в този спорт. Играч, който се регистрира за първи път, получава 100% бонус, който може сумата да достигне до 200 лева. Тъй като букмейкърът удвоява първия депозит, перфектният депозит е поне 200 лева, за да можете да изискате цялата сума на бонуса.

Преди да бъде изплатен бонусът за нови клиенти, залагащите трябва да заложат 3 пъти сумата на депозита и бонуса при минимален коефициент от 1,50. Тези бонус условия са идеалната възможност да получите представа за света на електронните спортни залагания.

Как да залагаме на електронни спортове в Bet365

Процесът по поставяне на залог в Бет365 на електронни спортове не се различава със залагането на други спортни събития. Ето какво трябва да направите:

 1. Отворете разделът еСпортове;
 2. Изберете играта и събитието, на което искате да заложите;
 3. Цъкнете на желаната от вас селекция - например да спечели мача;
 4. В полето избери залог в талона за залози, който ще се появи по-долу на екрана, трябва да въведете сума и да натиснете бутона "Заложи".
 5. Разбира се, за да залагате на електронни спортове, първо трябва да сте направили регистрация в Бет365. След това е нужно да сте заредили сметката си, като депозирането на пари в Bet365 става лесно, тъй като има много разплащателни методи.

eSports залози на живо в Bet365

Bet365 е един от големите доставчици на залагания на живо. В това отношение не е изненадващо, че залозите на живо също са налични за електронните спортове. Има много опции за залагане и почти всички големи събития по света се вземат предвид от Bet365. Ако искате не само да правите залози за електронни спортове в Bet365 преди събитието, трябва да се ориентирате навреме в раздела за залагания на живо.

Bet365 предлага изключителна селекция от спортни залози, но и секцията с eSports е впечатляваща. По всяко време за повечето игри имате възможност да залагате на живо за победителя в мача, хендикап, както и за победител в съответната карта.

Може ли да гледам електронни спортове на живо в Бет365

Спортните залози на живо в Бет365 включват и множество предавания на живо. Много събития, които иначе не се излъчват в България, се предават Bet365. Това е голямо предимство за истинските фенове на спортните залагания. За съжаление при нашия преглед за livestream на електронни спортове, не открихме букмейкърът да предава такива събития.

Коефициенти и лимити за eSports в Bet365

Когато се сравняват прави сравнение между различните онлайн букмейкъри, британският сайт за спортни залагания е доста напред. Трябва да се спомене, че потърсихме по-добри коефициенти на eSports в букмейкъри преди да направим залог, но рядко намерихме такива. Повечето сайтове за онлайн залози дори не включват специалните залози на електронни спортове в своите предложения, така че такива залози могат да се правят само в bet365 при добри коефициенти.

Лимитите за залози на eSports в Бет365 са големи и няма какво да ви притеснява.

Плюсове и минуси на електронните спортове в Bet365

Плюсове

 • Предлагат се много електронни спортове за залагане;
 • Има специални залози за доста от наличните eSports;
 • Възможно е да се правят залози на живо на електронни спортове;
 • Спортният бонус за нови клиенти може да се залага на eSports.

Минуси

 • Няма специален бонус за залози на eSports;
 • Не се излъчват електронни спортове в Пряко предаване.

18+ Terms & Conditions Apply

Често задавани въпроси за залозите на електронни спортове в Bet365

Кои eSports се предлагат за залози в Бет365?

В букмейкъра може да правите залози на CS:GO, LOL, Dota 2, eФутбол, KOG и др.

Мога ли да залагам на живо на на електронни спортове в Бет365?

Да, британският букмейкър е сред най-добрите за залози на живо на eSports.

Има ли бонус за залози на еСпортове?

Бет365 няма бонус оферта за залагане на eSports, но с бонусът за нов играч може да правите залози на тази дисциплина.

Веднага ли се изплащат залозите на eSports?

Веднага след завършване на събитието, залогът ви ще бъде уреден като печеливш или губещ.

Bet365 Контакти и обслужване

Букмейкърът предлага денонощно обслужване на клиенти и то на български. Какво повече може да желаят феновете на електронните спортове? Служителите на компанията са на разположение чрез чат на живо, и-мейл или телефонен номер и отговарят на всеки възникнал въпрос доста бързо.

В рамките на няколко секунди истински професионалист ще бъде на разположение да отговори на въпросите ви в чата на живо и по този начин ще ви помогне да разрешите проблема си.

Обобщение за eSports от Bet365

Британският букмейкър все още държи реномето на най-добрата компания за залагания в света. Букмейкърът направи значителни подобрения през последните няколко години, особено в областта на електронните спортове, и е един от най-добрите сайтове за залагания на eSports турнири, въпреки фокуса си върху по-известните спортове като футбол, тенис и баскетбол.

С множество опции за залагане, разделът eSport в Бет365 ясно се отличава от другите букмейкъри и нашата оценка е много добра. Освен това бонус офертата на бет365 за нови играчи, както и разделът за залагания на живо, са страхотни и вие може да използвате това като предимство при залозите на електронни спортове.