Efbet Кеш Аут

Efbet Кеш Аут

Хазартната индустрия търпи бърз темп на развитие, което увеличава конкуренцията и принуждава компаниите да внасят иновации. Сред най-важните спецификации е функцията “Затвори залог”.
Тя се превърна в първа необходимост, тъй като осигурява спокойствие и дава възможност за преждевременно уреждане на селекциите.
Промените на пазара засегнаха българския оператор Efbet. В сайта на букмейкъра ще намерите редица улесняващи инструменти като пряко предаване, статистика, live резултати, но Cash Out си остава любимата функция на потребителите.

Доколко Ефбет Кеш Аут е конкурентоспособен на чуждите продукти и за кои спортни събития е активен, разискваме в BetGen.

Какво представлява опцията Кеш Аут на Efbet

Функцията е валидна единствено за залози на спорт. Не всички пазари и спортове са достъпни за затваряне, но в повечето случаи ще получите кешаут сума за стопиране на активните залози.

Две са основните причини, които подтикват залагащите към използване на опцията:

 • Предотвратяване на по-сериозни финансови поражения;
 • Взимане на преждевременна печалба при чувство на колебание.

За разлика от британските букита (например: Bet365), функцията в Efbet не е достатъчно адаптивна. Появява се от време на време, зависи от вида на добавените селекции и какво се е случило в срещата. Най-често можете да я използвате при залози на футбол и тенис. При останалите спортове достъпът до Кеш Аут е силно усложнен.

Под какви наименования се среща функцията на пазара

 • Кеш Аут;
 • Cash Out;
 • Затвори залог;
 • Спиране на залог;
 • Stop Loss;
 • Bet Stop;
 • Затваряне на залог.

Кога е удачно да се използва

 • Когато фаворитът ви води в резултата, но изпитва проблеми и не стои стабилно на игрището;
 • Ако са настъпили обстоятелства, които биха оказали негативен ефект върху вашия залог;
 • Ако резултатът не се развива във ваша полза и няма индикации за промяна на статуквото, по-резонно е да намалите загубите;
 • В случай, че нямате възможност да проследите развоя докрай и искате да приберете текущите печалби;
 • При грешен залог преди началото на мача;
 • Ако отборът, срещу който сте заложили, бележи редовно в края на двубоя.

Спортове и пазари в Efbet с възможност за cash out

Efbet не предоставя информация чрез обозначителни знаци кои спортни дисциплини и маркети са налични за затваряне.
Дали фишът е достъпен за спиране и взимане на моментните печалби, ще разберете в секцията “Моите залози” едва след пускането му.
Основните футболни пазари най-често са налични за затваряне. Става въпрос за краен изход, голове, хендикап, първо полувреме. При залози на тенис можете да използвате Кеш Аут, ако сте комбинирали селекции за победител и общо гейма, а при баскетбола - ако сте акцентирали на изход, сбор точки или полувреме.

По-непопулярните дисциплини и срещи остават заключени по време на развоя им. Тогава можете да прилагате Cash Out единствено преди да са стартирали.

Как се прави спиране на залога в Ефбет

Използването на услугата е лесно и достъпно за всички играчи. Намира се в дясната част на сайта, непосредствено до електронния фиш. Ако имате повече активни талони, те ще бъдат подредени надолу в дясната лента (sidebar) спрямо часа на залагане.
Efbet Cash Out се прилага както при сингъл залози, така и при колонки. Понякога опцията е валидна за системи, но всеки множествен залог (2-кратен, 3-кратен и т.н.) е на отделен фиш.
Чрез еднократно кликване върху бутона “Затвори залог” селекцията се спира, а в игралния баланс се добавя предложената печалба.

Времето за изчакване при затваряне е 5-10 секунди. Ако в този период настъпи промяна в резултатите или коефициентите, ще трябва отново да потвърдите стопирането на залога.
Припомняме, че функцията остава налична, независимо дали залозите се развиват благоприятно, или във ваш ущърб. И в двата случая ще извлечете полза от употребата на Кеш Аут – или ще грабнете бързи печалби преди края на събитията, или ще минимизирате пораженията.

Кеш Аут при залози на живо в Efbet

Приложението на Cash Out е главно за live залозите. Тогава настъпват промени в тактиката, начина на игра, численото равенство, резултата, което принуждава участниците да затворят активните си талони.
Добрата новина е, че 90% от наличните пазари в раздел “Live” могат да се стопират. Разбира се, достъпът зависи още от останалите маркети и изменението на коефициентите.
Когато сте се насочили към използване на Ефбет Кеш Аут за залози на живо, трябва да действате своевременно поради ускорените промени.
При всяко опасно статично положение, официално предупреждение или дузпа, букмейкърът блокира събитието и не допуска затваряне, докато не се уточни развръзката.

Cash Out при залози от телефона

Ефбет се нарежда сред най-новаторските и технологични букмейкъри в България поради наличието на мобилна версия и апликации за Android и iOS.
Влизането в платформата посредством телефон обаче не променя нито наличните залози, нито употребата на допълнителните инструменти. В раздел “Моите залози” ще се натъкнете на неуредените фишове и ще получите предложение за Кеш Аут, ако функцията е налична.
Спирането на залога става от съответния бутон, придружаващ фиша, и до няколко секунди средствата биват кредитирани към баланса.
За ваше улеснение можете да добавите известия към мачовете. Така ще получавате навременна информация за картони, дузпи и голове в избраните събития.

Плюсове и минуси на Кеш Аут опцията в Ефбет

Плюсове:

 • Надеждна употреба за пре-мач и лайв залози;
 • Предлагане на приемлива печалба спрямо текущите резултати;
 • Лесно затваряне с един клик;
 • Мигновено уреждане на фиша и добавяне на сумата в баланса;
 • Достъпна е за най-популярните спортове и пазари.

Минуси:

 • Не е валидна за всички спортни дисциплини;
 • Продължително блокиране на пазарите при промяна на резултата;
 • Не са добавени подопции за автоматично затваряне и частичен кеш аут.

Често задавани въпроси

За кои спортове може да се използва Cash Out на Ефбет?

Опцията е валидна предимно за популярните дисциплини като хокей на лед, баскетбол, тенис, хандбал и футбол.

Налична ли е функцията Кеш Аут при игра през телефона?

Независимо дали посещавате букмейкъра през настолната версия, или използвате мобилните апликации, получавате неограничен достъп до опцията за спиране на залога.

Мога ли да задавам лимит за автоматично спиране?

Не, Ефбет не предлага опция за автоматично затваряне на активните фишове.

Къде да открия предложената печалба от букмейкъра?

Каква е моментната сума, която ви предлага операторът, ще разберете в раздел “Моите залози”. Неговото разположение е непосредствено до електронния фиш, в дясната част на десктоп версията.

Нашето мнение за Кеш Аут в Efbet

Базирайки се на дългогодишния ни опит с Кеш Аут на други букмейкъри, трябва да отправим своите похвали към разработката на Ефбет. Тя ни дава възможност за бързо спиране на залозите, взимане на печалби и намаляване на евентуалните загуби. Валидна е за доста спортове и не налага продължително изчакване.

Отправяме апел към Ефбет да пригоди функцията към повече пазари и по-неразпространени дисциплини. Освен това участниците ще бъдат улеснени, ако са налични опции за автоматично и частично затваряне на залозите.

В заключение препоръчваме на читателите да се регистрат в платформата и да тестват опциите сами. Само така ще се уверите във функционалностите и ще можете да усвоите завидни бонус суми.