Верификация в Efbet

Участието в хазартна платформа налага преминаване на процедура по верификация. Чрез нея се цели удостоверяване на възрастта на играча и се прави справка с въведените данни при регистрация. В случай, че някои от тях не са достоверни и не отговарят на информацията, която присъства в документа за самоличност, букмейкърът е в правото си да блокира достъпа на клиента до сметката му.

Верификацията в българският Ефбет не бива да ви притеснява. Това е стандартен процес, който се прилага от хазартните брандове в цял свят. Дори Efbet е още по-сигурен поради наличието на лиценз от държавния регулатор. Това осигурява защита на потребителските данни и гарантира, че няма да достигнат до трети лица.

Защо да верифицирам акаунта си

Ефбет не налага задължителна верификация след откриване на сметка, но ще поиска да преминете процедурата преди откриващото теглене. В случай, че откажете, операторът няма да одобри заявката за плащане и средствата ви ще останат заключени в баланса.

Възможно е букмейкърът да се усъмни в истинността на информацията, попълнена при efbet регистрация, и да не кредитира начална оферта в сметката на участника. Затова ние от BetGen съветваме потребителите на Ефбет да изпратят документи за одобрение веднага след встъпване в платформата.

Разбира се, верификацията на профила гарантира за сигурността му и не позволява на трети лица да теглят от свободния баланс. При опит за изискване на средства от сметката, операторът сравнява данните от банковата сметка/ карта с потребителските и при липса на съвпадение не изплаща заявената сума.

Причини за верификация

 • Предпазване на сметката от недобросъвестни лица;
 • Изплащане на средства единствено при съвпадение на данните;
 • Удостоверяване на самоличността и възрастта на потребителя;
 • Кредитиране на начални и лоялни бонуси;
 • Достъп до теглене от Ефбет.

Последствия при неверифициран акаунт

 • Директен отказ за изплащане на сума от сметката;
 • Лимитиране на залог/депозит;
 • Блокиране на профил, ако клиентът не се идентифицира в срок, оповестен от букмейкъра.

Срокове за верификация

Желателно е идентифицирането на сметката да се случи веднага след откриването ѝ. Това ще покаже на Efbet, че се отнасяте с отговорност и целите пълноправно участие в платформата.
Съществува и вариант за верифициране преди първото теглене, но ще трябва да изчакате няколко часа за одобрение на документите.
Наше проучване показва, че приемът на документи се извършва до 15 мин., но преразглеждането и потвърждаването им отнема до 48 часа.

Стъпки за верификация в Ефбет

Когато се идентифицирате в Ефбет, трябва да спазвате всички условия и норми, наложени от компанията. Не закривайте ъгли и информация от документите, не прикачвайте замъглени или неясни копия и спазвайте зададените срокове.

 1. Влезте в електронната поща, с която сте се регистрирали в Efbet;
 2. Започнете нова комуникация, озаглавена “Верификация в Ефбет”;
 3. Задайте получател на съобщението – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;
 4. Прикачете изображения на документите;
 5. Добавете кода за сигурност и потребителското име, използвано в сайта;
 6. Изпратете съобщението.

Възможно е Efbet да изиска допълнителни документи. Длъжни сте да се съобразите с правилата и да ги прикачите, независимо че шофьорската книжка или личната карта са одобрени.

Стъпки за верификация в efbet

Необходими документи за верификация

Букмейкърът спазва политиката за отговорна и конфиденциална игра. Изпратените документи се разглеждат от оторизирано лице, което няма право да използва или разпространява данните.

 • Изпратените снимки се съхраняват на сигурно място, далеч от трети лица.
 • Препоръчително е да изпращате изображения на документите, но може да прикачвате и сканирани копия. Нека те да са цветни и отчетливи.
 • Файловете трябва да са в JPG или PNG формат и да не са прекалено големи.

Възможни документи за верификация:

 • Лична карта;
 • Паспорт;
 • Шофьорска книжка.

В случай, че използвате дебитна/ кредитна карта за депозиране, ще се наложи да я идентифицирате. За целта се прикачват снимки от двете ѝ страни, като се закриват средните 8 цифри от кода и CVV номера.

Ако настоящият адрес не отговаря на постоянния, букмейкърът може да изиска разписки от битови плащания (вода, телефон, ток), за да направи съответната справка.

Често задавани въпроси

С какъв документ мога да се верифицирам в Ефбет?

Хазартната компания приема верификация с паспорт или шофьорска книжка, но е силно препоръчително да се идентифицирате с лична карта.

В какъв срок ще получа обратна връзка?

Прегледът на документите и одобряването им могат да отнемат от 2 до 48 часа.

Къде трябва да прикача изображения на личните ми документи?

Верификацията се извършва посредством имейл – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Необходими ли са други документи за идентификация?

Понякога Ефбет изисква копия от банкови извлечения или бележки от битови плащания, с които се удостоверява настоящия адрес на играча.

Защо трябва да верифицирам банковата си карта?

При реализиран депозит чрез кредитна или дебитна карта сте длъжни да я идентифицирате по същия начин, както останалите документи. На имейл (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) изпращате отчетливи изображения от двете страни, закривайки средните 8 цифри от шифъра на картата и CVV кода, разположен на гърба ѝ.

Обслужване на клиенти

Електронната поща не е единственият метод за комуникация с екипа на Ефбет. В случай, че изпитвате неяснота или се чудите кога документите ви ще бъдат обработени, свържете се със съпорта на букмейкъра чрез:

 • Чат на живо – може да се използва денонощно, а разговорът се провежда в реално време;
 • Телефон - 0700 20 788 – достъпен е за цялата страна.

Заключение

Верификацията служи не само за потвърждаване на пълнолетието и сверяване на данните ви, но и за ваша сигурност. Профилите в Ефбет, които са преминали през процеса, имат неограничен достъп до теглене и бонуси, а средствата в баланса биват защитени.
Бъдете отговорни и се идентифицирайте в системата на букмейкъра след регистрация.