1xBet Залози на виртуални спортове

Залозите на виртуални спортове търпят огромно развитие през последните години, което оказва благоприятен ефект върху хазартната индустрия.

Причините за прогреса на този тип залагания са няколко: бързата игра, експресните печалби и постоянната активност. За разлика от реалните дисциплини, които излизат в почивка между сезоните, при виртуалните няма прекъсване.

Участието е денонощно, залага се на различни спортове и първенства, а спечелените суми се кредитират мигновено към баланса.
1xBet е сред букмейкърите, които разполагат с богата гама от виртуални залози. В платформата са публикувани софтуерни продукти на няколко доставчици, сред които личат имената на Leap Gaming, Scout Gaming, EDGE, 1x2 Gaming и Nsoft.

В статията разказваме повече за предложенията на руската компания и с какво тя побеждава конкурентите си в категория “Виртуални”.

Същност на виртуалните спортове

Повечето начинаещи потребители правят паралел между електронните и виртуалните спортове, който не е съвсем удачен. Докато при първите изходът зависи от възможностите и познанията на геймъри (играчи), при вторите се разчита изцяло на компютърен алгоритъм.
Развоят на срещите и крайните резултати при виртуалните спортове се определят на случаен принцип. Залагащите избират измежду различни маркети, придружени от щедри коефициенти, които групират в единични и множествени селекции.

Ще забележите, че при някои игри имената на отборите и състезателите са взаимствани от реалната дисциплина. Не трябва обаче да се влияете от това, тъй като способностите им в истинския живот не отговарят на тези в софтуерната разработка.

Много потребители се чудят как се съставят коефициентите щом всичко опира до късмет. Използват се алгоритми за пресмятане на предходни резултати, актуално класиране и подробна статистика, за да се оформи акуратна ставка.

Раздел “Виртуални спортове” в 1xBet

Линк към страницата с виртуални спортове ще откриете в навигацията. Преминете с курсора на мишката върху “Повече” (намира се най-вдясно – б.а.) и изберете “Виртуални”.

Пред вас ще се открият изображения, водещи до игрите на софтуерните провайдъри. Изберете някой от тях и ще бъдете препратени към раздел с видовете спортове и предстоящите събития.

Добавени са филтри за подреждане на мачовете по различни критерии като начален час, дисциплина и първенство.

Щом изберете даден маркет, той се пренасочва към електронния фиш, откъдето следите за промяна на коефициенти и обща печалба. Можете да участвате със сингъл и множествени залози, комбинирайки опции от различни виртуални спортове. Минималната стойност на залога в 1xBet е 0.40 лева.

Раздел “Виртуални спортове” в 1xBet

Доставчици на виртуални спортове в 1xBet

1xBet си партнира с няколко производители на виртуални спортове, за да осигури по-голямо разнообразие на потребителите. Всички софтуери са преминали процедури по тестване и сертифициране от независими световни организации. Залозите се уреждат коректно, а печалбите се изплащат автоматично към игралните баланси.

Сред доставчиците на виртуални в 1xBet попадат:

 • Golden Race – моторни спортове, спидуей, надбягвания с кучета и коне, футбол;
 • LEAP Gaming – тротинг, конни надбягвания, виртуален футбол, колоездене в зала;
 • Nsoft – автомобилизъм, спидуей, гонки с кучета; надбягвания с коне;
 • EDGE Gaming – футбол, крикет, хокей на лед, тенис;
 • 1x2 Virtuals – Лига Европа, Европейско първенство, Про футбол;
 • Scout Gaming – 20+ футболни първенства, баскетбол, ММА, хокей на лед, крикет, бейзбол.

Видове виртуални спортове в 1xBet

Голямото разнообразие от провайдъри и виртуални спортове улеснява участието на потребителите. Те могат да избират измежду любимите си дисциплини, да съставят акумулаторни залози и да печелят повече от своите познания.

Разбира се, в секция “Виртуални” на 1xBet се акцентира на популярните спортове като футбол, конни надбягвания, тенис, баскетбол и мото. Ето повече за всеки от тях и какви са възможностите за игра.

Виртуален футбол

Провеждат се виртуални шампионати, базирани на Серия А, Висшата лига, Лига Европа, Ла Лига и международните състезания. При някои производители имената на отборите и футболистите са взаимствани от реалния живот, но това не определя качествата им в играта.

Публикувани са тиражи с множество пазари, покриващи всяка възможна развръзка на срещата. Най-предпочитан е залогът на краен изход, но в 1хБет се предлагат също: гол линии, двата отбора да вкарат, резултат на полувреме, хендикап и точен резултат.

Виртуален баскетбол

Баскетболните срещи се провеждат в отделни части (четвъртини), които траят по няколко секунди. Прякото предаване ни показва най-важните моменти от всеки мач, включително завършека му.

Можете да залагате на NBA и Евролига с реалните имена на отборите. Основните маркети са победител, победа с разлика, общо точки и първо полувреме.

Виртуални конни надбягвания

Конните надбягания привличат залагащите поради динамичния развой и възможността за участие в различни надпревари. Приемат се залози за победител, форкаст, трикаст, които предлагат високи коефициенти и множество начини за печалба.

Налични са още залози на виртуални гонки с кучета и тротинг.
Следите случващото се на хиподрумите чрез лайв стрийминг, предаващ всичко от началото на състезанието до неговия край.

Виртуален тенис

Тенис състезанията във виртуалната секция се организират по подобие на големите турнири. Провеждат се 1/4-финали, 1/2-финали и финален мач, с който се определя най-добрият измежду тенисистите.

Можете да прогнозирате индивидуални мачове, да комбинирате залози от повече двубои или да поставяте антепост залози за краен победител в надпреварата. Коефициентите са изключително високи, а времето за провеждане на един мач е три минути.

Защо да изберете 1xBet за залози на виртуални спортове

 • Разнообразие от спортове и пазари;
 • Възможност за съставяне на прави колонки;
 • Високи коефициенти;
 • Бързо изплащане на печалби;
 • Мигновено актуализиране на баланса;
 • Бонуси и оферти за залагащи на виртуални спортове;
 • Динамичен развой и лайв стрийминг.

Често задавани въпроси за залози на виртуални спортове в 1xBet

Колко най-малко мога да заложа на виртуални?

Минималната сума за залагане в раздел “Виртуални” е 0.40 лв. на фиш.

Приемат ли се залози в права колонка?

В 1xBet се приемат залози на сингъл, прави колонки и системи. Можете да комбинирате до 10 селекции на талон.

Какви видове виртуални спортове има в 1хБет?

Букмейкърът предлага пъстра палитра от виртуални дисциплини: тенис, хокей на лед, футбол, крикет, спидуей, конни надбягвания, автомобилни спортове, гонки с кучета.

Предлагат ли се безплатни залози за виртуални?

Да, редовните залагащи получават индивидуални оферти с FreeBet за залози на виртуални спортове. Осигурени са също кешбек и бонуси при презареждане на баланса.

Нашето мнение и оценка

Виртуалните спортове в 1xBet са подходящи за всички залагащи, които търсят динамична развръзка и бързи печалби. Приемат се залагания на различни дисциплини, публикувани са тиражи с изобилие от маркети, а коефициентите се нареждат сред най-високите на пазара.
Букмейкърът се кооперира с доказани производители на софтуер, които предоставят сертифицирани игри. Тествате разработки на Leap Gaming, Scout Gaming, 1x2 Virtuals – именити компании в сферата на гейминга.

Залозите се съставят чрез електронен фиш, а печалбите се кредитират към сметката след приключване на мачовете.
Получавате индивидуални оферти, презареждащи бонуси и кешбек при серия от загуби. Ако имате въпроси или смятате, че залогът Ви е уреден неправилно, потърсете помощ от отдел “Обслужване” чрез денонощния чат на живо.