1xBet Верификация на акаунт

Едно от най-важните неща, които трябва да направите, след като си отворите нова сметка в даден букмейкър, е да потвърдите самоличността си. Това става с изпълняване на процеса по верификация. 1хБет е сред букмейкърите, които изискват задължителна верификация от своите клиенти. Без верификация на акаунта вие няма да може да осъществите теглене, но пък все пак имате налични всички опции за депозит на средства.

Добрата новина е, че верификацията на акаунт е много лесна. Букмейкърите имат специални платформи, на които да качите документите си за самоличност, като преди това сте направили техни копия или снимки. Освен това може да изпратите и-мейл адрес със съдържащите се документи, за да бъде верифициран вашия акаунт. В тази статия ще разгледаме верификацията на сметка в 1xBet и какво трябва да направите, за да потвърдите самоличността си.

Защо е нужна верификацията на акаунт в 1xBet

Букмейкърите в цял свят трябва да спазват законите за пране на пари, като регулират на кого могат да плащат пари. Ако акаунтът ви не е потвърден, няма да получавате плащания на вашите печалби. Най-вече поради тази причина е нужна верификация на акаунта в 1хBet.

Верификацията на акаунт в 1хБет е необходима, за да:

 • Бъде установено, че вие сте собственик на сметката;
 • Може да правите теглене от сметката;
 • Залагате на спортни събития без никакви лимити;
 • Имате достъп до всички хазартни игри в 1хБет;
 • Избегнете лимит на акаунта;

Какво става, ако не верифицирам профила си в 1xBet

За играчите има неприятни последствия ако не си верифицират акаунта. При осъществяване на съмнителни залози без верифициран профил, то той може да бъде лимитиран или затворен. Освен това, както вече казахме, няма да може да теглите пари от сметката си. Това е най-неприятното, защото ако спечелите голяма печалба, то няма да може да я получите и да се радвате на нея. Някои хора пък правят фалшиви профили в букмейкърите и си мислят, че ще могат да изтеглят парите си без верификация на акаунта, но това просто няма как да се случи.

Ето и най-съществените последствия, ако не верифицирате акаунта си:

 • Няма да може да изтеглите пари от сметката си;
 • Ще ви бъде наложен лимит на акаунта;
 • Профилът ви може да бъде затворен.

Срокове за верификация

Няма конкретно време, в което трябва да очаквате да бъдете помолени да направите верификация на акаунта. Но по някое време ще трябва да преминете през процедурата и освен ако не сте я преминали успешно, няма да можете да изтеглите пари от сметката си или да играете за бонуси. Ние ви съветваме веднага след регистрация да преминете този лесен процес. Защо?

Първата причина е, че така веднага от 1хБет ще установят, че профилът ви е реален и вие сте негов притежател. Няма да има съмнения за вашите залози и те няма да се разглеждат подробно от букмейкъра.

На второ място, вие ще може да правите веднага теглене от сметката си. Представете си, че спечелите голяма сума още от първия ви фиш след регистрация, но акаунтът ви още не е верифициран. Когато подадете заявка за верификация, ще отнеме може би един ден, за да бъде проверен акаунта ви. В такъв случай няма да може да изтеглите веднага парите си и те ще стоят в сметката ви. Това може да ви накара да продължите да залагате и има вероятност да загубите част от печалбата си.

Необходими документи за верификация

Документите, които трябва да изпратите на 1хБет за верификация, са тези, които съдържат информация за вас като имена, ЕГН, адрес, дата на раждане. Вие може да верифицирате вашия акаунт с личната ви карта, шофьорската книжка или паспорта. Изпращайки копия на един от тези документи, то акаунтът ви трябва да бъде верифициран.

Няма защо да се притеснявате, че след като изпратите тези документи, те може да попаднат в човек, който да злоупотреби с тях. 1xBet спазва всички разпоредби за защита на личните данни, които се съхраняват строго секретно и няма как да изтече информация.

Възможни документи за верификация:

 • Лична карта;
 • Шофьорска книжка;
 • Паспорт.

След представяне на някои от тези документи, работещите служители в 1xbet ги преглеждат и ако те са валидни, вашият 1xbet акаунт е проверен и можете да правите тегления от сметката си.

Бързи стъпки за верификация е 1xBet

Процес по верификация се нарича KYC (Know Your Customer) и се праи доста бързо. Всеки букмейкър изисква от своите клиенти да се верифицират, така че е нормално процедурата да е лесна и да не отнема време.

 1. Влезте в открития от вас акаунт в 1хБет;
 2. Влезте в данните за вашия профил и изберете раздел Верификация;
 3. Прикачете документи за самоличност и ги изпратете на екипа на 1хБет;
 4. Очаквайте отговор от служителите на компанията за верифицирането на профила ви.

Верификация в 1xBet през телефона

1xBet има разработена мобилна версия и приложение, като може да верифицирате акаунта си и от тях. Стъпките за верификация са същите и може да я направите по-бързо, тъй като заснетите от вас снимки на личните данни ще бъдат директно на телефона. Просто ги изпратете до екипа на 1хБет и изчакайте няколко часа или ден, за да бъдат потвърдени данните ви.

Важни моменти при активирането на акаунт

 • Когато изпратите сканирано копие на личния ви документ до екипа за поддръжка на 1xBet, това копие ще бъде сравнено с информацията, предоставена при регистрацията. След това 1xBet ще проследи всички промени, направени във вашия акаунт. Ако бъдат открити някакви подозрителни промени, тогава букмейкърът ще предприеме действието, което сметне за необходимо.
 • Информацията, която ще трябва да предоставите чрез копието на личния си документ, не е много подробна, но е достатъчно да докажете, че наистина сте човекът, който сте регистрирали, като отворите акаунта си.
  Когато клиентите на 1xBet предоставят доказателствата си под формата на копия на лични документи, букмейкърът сравнява данните си със списък на лица, заподозрени в терористична дейност.
 • Данните, които трябва да се докажат с копието на личния документ, включват: трите имена на клиента; данните на клиента за раждането, адресът на клиента, постоянен или настоящ, ако е различен от; постоянният адрес.
  Така че копието на вашия документ трябва да съдържа тези данни, както и ваша снимка. Тя трябва да бъде издадена от властите на вашата страна.
 • При въпроси от ваша страна относно верификацията на сметка в 1хБет, винаги може да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти, който ще разреши проблемите ви възможно най-бързо.

Често задавани въпроси за процеса по верификацията в 1xBet

Какви лични документи са нужни за верификация в 1xBet?

Може да потвърдите игралния си профил с личната ви карта, шофьорската книжка, паспорт.

Какво става ако залагам и печеля, без да верифицирам профила си?

Няма да може да изтеглите вашите печалби.

Може ли да се верифицирам от телефона?

Да, може да верифицирате акаунта си в 1хБет от мобилното приложение на букмейкъра.

Как ще разбера, че акаунтът ми в 1xBet е верифициран?

Когато профилът ви е верифициран, служители на 1xbet ще се свържат с Вас по имейл и ще Ви потвърдят, че акаунтът ви е минал успешно процеса по верификация.

Контакти с 1xBet

1xBet предлага качествено обслужване на клиенти, като може да се свържете с поддръжката на букмейкъра по всяко време. Ние ви съветваме да използвате винаги опциите за контакт, ако имате някакъв въпрос относно верификация, залози, казино раздел, теглене или друго.

Да кажем, че имате неуреден залог от един ден и нямате информация за дадено събитие на електронни спортове. Ето това е удобен случай да се свържете с екипа на 1хБет, за да потърсите информация относно този мач от eSports и защо уреждането на залога се бави.

Ето и какви са възможностите за контакт с букмейкъра:

 • Чат на живо
 • имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • телефон; +359 800 46020

Заключение

Проверката на личните ви данни е много важна стъпка, която трябва да преминете, за да продължите да използвате 1xBet и също така да можете да изтеглите спечелените суми във вашия акаунт. Някои лични данни са от съществено значение, за да бъдат предоставени на 1xBet, ако искате да бъдете информирани за промоциите в сайта. Букмейкърът спазва строг контрол на личните данни, така че можете да сте сигурни, че предоставените ви данни няма да бъдат достъпни за никого и ще се използват единствено за целите на използването на сайта на 1xBet.