Опцията “Създай залог”- (Bet Constructor) в 1xBet

Какво представлява функцията “Създай залог” в 1xBet

В последните години, някои от най-големите и водещи букмейкърски компании въведоха интересни нововъведения и полезни функции, с които да накарат клиентите си да се чувстват още по-улеснени в залаганията. Това показва, че целият онлайн буукинг бизнес продължава да се развива и то с бързи темпове.

Една от най-новите и все още неизвестни функции е - “Създай залог”, като всяка компания е наименувала по свой собствен, уникален начин. Днес ще обърнем внимание на това как тази опция е въведена в сайта на руският букмейкър 1xBet. Ще видим как се използва, за какво служи и дали използването и си заслужава.

“Създай залог” или Bet Constructor, както е наречена в 1xbet e много полезна опция с която може да комбинирате най-различни пазари от едно събитие и да заложите средства на общият им коефициент -  нещо което до скоро се считаше за почти невъзможно. Освен това можете да използвате опцията и в залозите “На живо”, правещо я изключително полезна когато сте сигурни в развоя на даден мач. 

Разбира се има и ограничения, като най-голямото е, че залогът трябва да бъде едномачов, тоест не е позволено във фиша да има 2 или повече отделни събития.

Основни предимства на опцията “Bet Constructor” в 1xBet

 • Възможни са всякакви вариации от най-различни съчетания на пазари, като можете да комбинирате до над 10 отделни;
 • Вместо да издирвате най-подходящите мачове, да гледате статистиката на всеки един от тях или да се притеснявате, че някой ще бъде отменен точно преди старта му, със “Създай залог” имате възможността да се съсредоточите само в едно събитие и така да улесните максимално залога си и изживяването в платформата на 1xBet;
 • Можете да получите наистина страхотен коефициент на вашият фиш, тъй като с Bet Constructor е възможно да комбинирате всякакви различни селекции за едно събитие и да съчетаете ставките им в една обща такава;
 • Имате на разположение огромен избор от пазари за всяка една среща;

Как се използва “Създай залог” в 1xBet

Функцията е изключително удобна и полезна за всички фенове на футболните залози, а с това, че се използва лесно и бързо, успява да привлече още повече потребители, желаещи да я изпробват. Следва да видите как опцията се използва, какви са нейните особености и какви правила, и условия е определил букмейкъра за нея. 

Използване на “Bet Constructor” стъпка по стъпка

 1. Стъпка 1: Тъй като руският букмейкър за момента е забранил влизането на български клиенти в системата си, то ще се наложи да използвате VPN (Виртуална частна мрежа), за да промените “местоположението” на ИП-адреса си и да влезете в сайта на 1xBet. След като го направите - влезте от тук.
 2. Стъпка 2: При влизане в платформата на 1xBet, изберете мачът, за който желаете да използвате Bet Constructor-a. Когато приключите с избора, натиснете на бутона “Бетконструктор”, който ще видите под информационното табло за мача, в дясната част на екрана Ви.
 3. Стъпка 3: В новият прозорец ще видите опциите - “Добави пазар” и “Изпрати във фиш”, като с първата можете да добавите и комбинирате всякакви пазари за събитието, а с втората изпращате вече добавените маркете във фиша Ви.
 4. Стъпка 4: Когато натиснете “Изпрати във фиш”, в дясно на екрана Ви, ще бъде показан фишът Ви, като следва да въведете сумата с която желаете да играете, в полето обособено за това под него.
 5. Стъпка 5: Ако сте сигурни в избора си и сте готови да пуснете фиша в системата на 1xBet, просто кликнете върху бутона “Направи залог” и сте готови!

1xBet “Bet Constructor”

Какви пазари предлага опцията “Създай залог” в 1xBet

Ако желаете голямо разнообразие и широка гама от най-различни пазари и то само за едно събитие, 1xBet е наистина един от най-добрите избори, за вашите нужди. Компанията предлага много и интересни маркети, като можете да комбинирате голям брой от тях и по този начин да увеличите коефициента на своя фиш. 

Нека видим и кои пазари са включени в услугата “Създай залог”, от руския букмейкър.

 • Резултат от мача - познайте кой ще бъде победител в срещата, като е възможно да отбележите и равен резултат - X;
 • Двоен шанс - изберете две комбинирани възможности за крайният изход от мача;
 • Общо голове - направете своя избор дали в срещата ще бъдат отбелязани над или под определен брой попадения;
 • Общо голове на отбор - изберете дали отборът ще вкара над определена бройка голове;
 • Хендикап по голове - предимство по голове за един от двата отбора;
 • Точен брой голове - колко общо попадения ще бъдат отбелязани в срещата;
 • Точен брой голове (отбор) - колко голове ще отбележи избран отбор в мача;
 • Точен резултат - познайте точният резултат при който ще свърши събитието;
 • Общо корнери - над/под дадена бройка общо корнери в мача;
 • Общо корнери на отбор - над/под избран брой корнери получил за изпълнение един от двата отбора;
 • Хендикап по корнери - предимство по корнери за даден отбор от срещата;
 • Точен брой корнери - колко точно корнери ще бъдат изпълнени в мача;
 • Точен брой корнери (отбор) - колко точно корнери ще изпълни избраният от вас отбор;
 • Картони - колко картона ще бъдат връчени на футболистите;
 • Голове - Четно/Нечетно - дали крайната бройка на головете ще бъде четна или нечетна;
 • Общо удари в рамките на вратата - над или под определено число ще бъде общият брой удари в рамките на вратата;
 • Хендикап по удари в рамките на вратата - предимство по удари в рамките на вратата за даден отбор;
 • Точен брой удари в рамките на вратата - колко ще бъдат точните удари във вратата;
 • Общо засади - тук отново можете да изберете над/под даден брой засади в мача;
 • Хендикап по засади - предимство за единият отбор по отношение на засадите в мача;
 • Точен брой засади - какъв ще бъде общият резултат от сбора засади в мача.

Формиране на коефициентите в 1xBet опцията “Създай залог”

Тук няма да срещнете никакви затруднения, тъй като реално тази функция представлява “права колонка” -  а именно най-използваният начин за залагане от обикновения клиент. Това означава, че коефициентите от пазарите се умножават един с друг, а когато въведете и сумата на фиша, тя също се умножава с общият коефициент досега и така получавате крайната ставка на вашият фиш. 

Колкото повече маркете прибавяте, толкова повече се вдига коефициентът Ви и съответно сумата за която ще играете. 
В 1xBet много рядко има разлика в ставките между тези от дадените готови пазари от букито и тези в Bet Constructor-a, като в някои редки случаи, пазарите във функцията са с малко по-високи коефициенти. 

Често задавани въпроси за бет конструктора на 1xBet

За кои спортове, функцията “Създай залог” е налична?

За съжаление опцията все още е на лице само за футболните залози, но има информация, че скоро и други спортове ще бъдат включени в нея.

Сложно ли е използването на услугата? 

Изобщо! От букмейкъра са се погрижили да улеснят използването й възможно най-много и с това да направят изживяването на техните клиенти още по-незабравимо.

Активна ли е “Cash Out” услугата при функцията?

“Затвори залог” или Cash Out не може да бъде използвана преди да приключи срещата включена в Bet Constructor-a.

Защо не мога да вляза в сайта на 1xBet по нормалният начин?

За да влезете в платформата на руския букмейкър, ще Ви е нужен VPN и промяна на IP адреса, тъй като компанията все още няма лиценз за повечето европейски страни, включително и България.

Мнение и оценка за Bet Constructor-a на 1xBet

1xBet показва голямо израстване в последните години, като често от компанията добавят нови услуги и функции в своя сайт. “Създай залог” е една от тях, но все още не е много позната на голяма част от феновете на залозите. С нея можете да комбинирате двуцифрено число пазари и то само за една среща, като така освен, че увеличавате шансовете си да спечелите, то и сумата за която ще се борите нараства.

Разбира се платформата на 1xBet си има и своите минуси, като най-големият е, че достъпът до нея е силно ограничен, но смело можем да кажем, че това е една от малкото й отрицателни черти. Нашето мнение е, че функцията е наистина един страхотен начин да спечелите добри средства с минимален риск и силно Ви препоръчваме да опитате късмета си с нея.