WinBet Верификация на акаунт

WinBet Верификация на акаунт

Верификацията е едно от най-важните неща, които трябва да направим, ако искаме да залагаме спокойно на спортни събития и да печелим пари от тях. Всички лицензирани букмейкъри, а и не само, изискват верификация на акаунта от страна на своите клиенти. Това се прави за да се изясни самоличността на клиентите и да се избягват различни измами (депозиране с откраднати дебитни и кредитни карти или други парични портфейли).

Като лицензирана от Българската Комисия по Хазарта компания, Уинбет също задължава всички свои потребители да извършат тази процедура. Букмейкърът е задължен да спазва всички условия за развитието на хазартна дейност у нас и да гарантира максимална защита за своите играчи.
Извършването на всички стъпки от процеса по верификация позволяват на хазартния оператор за провери самоличността на новите си клиенти. Основното нещо, за което се следи е дали потребителят е реално съществуващ, а не фалшив или дублиран акаунт, и дали има нужната възраст за да играе хазартни игри. В Европа, приетата възраст, на която може да правите залози, е 18. Акаунтите на лица, под тази възраст се заключват и не могат да бъдат използвани. Възможно е дори, ако сте депозирали пари в сметката, те за бъдат замразени и не се знае дали ще ви бъдат възстановени.
Още при регистрацията си на сайта на Уинбет, вие се съгласявате с техните прави и за това, че ще изпълните всички изисквания на хазартния оператор.

Защо е нужна верификацията на акаунт в WinBet

Основната цел на тази процедура е да удостоверите вашия акаунт в системата. Хазартът е бранш с много регулации и органите на отделните държави контролират стриктно онлайн букмейкърите. В миналото, браншът е използван за пране на пари и множество други онлайн измами и с цел превенция, не се допускат нереални играчи. В интернет е много трудно да се установи и точната възраст на потребителите, за това хазартните компании се нуждаят от потвърждение на самоличността, което да не дава възможност на малолетни лица да упражняват тази дейност.

Верификацията е нужна, за да

 • Не се допуска участието на непълнолетни в хазартни игри;
 • За превенция от финансови измами и манипулации;
 • Не допускане на фалшиви или дублирани акаунти;
 • За да се избегне залагането от няколко различни акаунта, с цел да се възползват от първоначалните бонус оферти за нови клиенти.

Хазартните оператори могат много лесно да установят истинността на документите, така че не опитвайте измами. Всяка неточност може да доведе до блокиране на акаунта и загуба на паричните средства, които се намират в него. Често в някои букмейкъри са били затваряни профилите на играчите с големи суми в тях, тъй като те правят измами и залагат от чужди сметки.

Какво става, ако не веривицирам профила си в WinBet

На потребителите, които решат да не верифицират своите акаунти, не се налагат някакви специални ограничения и санкции, които да затруднят залагането. Тези потребители обаче, няма да имат право да изтеглят пари от своята сметка, независимо какъв метод предпочетат. Казано по-просто, ако искате просто да загубите пари с онлайн хазарт, може да си позволите да не изпълните процеса по верификация. Ако обаче желаете да изтеглите дори минимално количество средства от вашата смета, трябва задължително да преминете през въпросния процес!

Добре е да знаете, че преди да преминете всички стъпки в процедурата по верификация, вашите тегления ще останал блокирани. Букмейкърите се нуждаят от техническо време, за да обработят получените документи. Това означава, че ще отнеме доста време, преди да изтеглите, ако верифицирате своя акаунт, точно преди да решите да теглите.

В някои случаи онлайн букмейкърите дори прибягват до изпращане на писма, чрез които се опитват да установят адреса на своите потребители. Това може да се случи, след като спокойно сте използвали акаунта в период от няколко месеца или дори години. Възможно е дори, ако не отговорите на писмото, вашата сметка да бъде лимитирана.

Срокове за верификация

Няма точно определени срокове, в които от екипа на WinBet да ви задължат да се верифицирате. Спокойно може да използвате акаунта за дълго време, но без да имате шанс да изтеглите вашите печалби. Понякога самият процес за одобряване на документите може да отнеме повечко време, за това е добре да го започнете още когато се регистрирате за пръв път. Така ще отменете тази задача и ще може да теглите пари, когато пожелаете, без да чакате сумати време.

Необходими документи за верификация

Уинбет дава на своите играчи голям избор от различни методи, по които да верифицират акаунтите си. Може да изпратите документите, които да ви под ръка. Букмейкърът спазва всички изисквания и правила, зададени от Държавната комисия по хазарта, както и всички регламенти за защита на личните данни.

Документи, с които може да се осъществи потвърждаването на акаунт в Уинбет

 • Лична карта – най-предпочитанията метод, тъй като личната карта винаги ви е под ръка. Трябва да сканирате двете страни на документа. Може да се направят и две снимки. Условието е да се виждат ясно трите имена, ЕГН и постоянния адрес.
 • Шофьорска книжка – отново много удобен метод. Шофьорската книжка препокрива личната информация, която се съдържа и в личните карти.
 • Уинбет разрешава и верификация, чрез използване на кредитна или дебитна карта. Хубаво е да закриете трите цифри, които се намират на гърба на картата. На сайта на букито е ясно описано, как да го направите. Въпросните CVV цифри представляват специален секретен код, който се изисква единствено при онлайн разплащанията. Останала част от информация по предната и задната част на пластиката трябва да е ясно видима, а текстът да може де се разчете.
 • Паспорт – не толкова популярен метод, но все пак се разрешава и потвърждаване на самоличността с паспорт.
 • Други документи – букмейкърът допуска верифициране на постоянния адрес, чрез използване на фактури за битови сметки. Такива може да са сметките от: Топлофикация, В и К, електроснабдителните дружества и дори мобилните оператори. Най-лесно е използването на фактура от мобилен оператор. С такава може да се снабдите, ако сте се регистрирали на сайтовете на телекомуникационните дружества.

Необходими документи за верификация

Бързи стъпки за верификация е WinBet

Ще ви дадем кратко напътствие как да се верифицирате в УинБет. Стъпките са много лесни и не би трябвало да ви отнемат повече от няколко минути.

 1. За да започнете процес по верификация, трябва да влезете в сметката си. 
 2. Цъкнете на менюто „Профил“, от където трябва да изберете секцията „Документи“.
 3. Ще ви зареди нова страница, където ще трябва да качите документите, които се изискват за доказване на самоличността. Имате право да качвате снимки тип .jpg или .png. Всеки качен файл трябва да бъде с големина до 6 MB.
 4. Има три задължителни за попълване полета: Документи за самоличност – тук трябва да качите снимка или сканирано копие от вашата лична карта, паспорти или шофьорка книжка. Снимките трябва да са с добро качество, а текстовата информация от тях ясно четима; Кредитна или дебитна карта – тук може да прикачите сканирано копие или снимка на банковата си карта. Важно! Картата трябва да бъде тази, с която сте депозирали в Уинбет.
 5. Поле за други документи – понякога букмейкърът изисква допълнителни документи за завършване на верификацията. Трябва да ги качите от това поле.
 6. Бутон „Изпратете“ – когато спре прикачили всички нужни документи, натиснете бутона за изпращане. Вашите документи са качени и предстой да бъдат разгледани за одобрение от служител на Уинбет. Когато този процес приключи, букмейкърът ще ви съобщи дали всичко е наред и вашият акаунт е верифициран или ще трябва да изпратите още документи за да завършите процеса.

Верификация в WinBet през телефона

Верификацията от мобилното устройство в WinBet не се различава от тази, която е чрез настолен компютър. Естествено, през телефона, много по-лесно може да качите снимки на вашите документи или пък директно да направите нови такива. За да верифицирате вашата сметка през телефона, следвайте същите стъпки, които са изброени в горният абзац.

Важни моменти при активирането на акаунт

Добре е да стартирате процеса по верификация, възможно най-рано. Евентуални проблеми могат да се появят с качеството на снимките на личните документи. Избягвайте използването на светкавица. Прегледайте внимателно снимка. Букмейкърът може да откаже размазаните снимки.
Основното, на което се набляга, е текстът да може да се прочете. Ако е възможно, използвайте по-качествен фотоапарат. Ако имате някакви проблеми, свържете се с операторите на Уинбет. Не оставяйте процеса по верификация незавършен. Така или иначе, ще ви се наложи да го направите, ако искате да изтеглите пари от сметката.

Често задавани въпроси за процеса по верификацията в WinBet

Как мога да тегля пари от Уинбет без верифициран акаунт?

Не можете. Букмейкърът изисква задължителна верификация, преди да ви даде възможност за теглене. Може да трупате печалби в игралната си сметка, но ще имате достъп до тях, едва когато идентифицирате самоличността си пред хазартния оператор.

Какво ще стане, ако изпусна сроковете за верификация в Уинбет?

Това няма как да се случи, тъй като букмейкърът не налага времеви период, в който трябва задължително да изпълните процедурата по верификация. Може да играете с месеци или дори години, без да ви се наложи да се верифицирате, просто няма да може да теглите пари от сметка си. Процесът, след като сте изпратили личните си документи, може да се забави по вина на букмейкъра. Ако не получавате отговор за повече от една седмица, свържете се с операторите на Уинбет.

Защо Уинбет отказва да верифицира акаунта ми?

Хазартния оператор си запазва право да откаже верификация, ако не сте изпратили нужните документи или пък качеството на снимките не е достатъчно добро. Изпълнете всички оказания на букмейкъра и едва ли ще имате някакъв проблем. Ако са ви върнали снимката, вероятно наистина качеството не е достатъчно добро, за да докажете своята самоличност. Просто изпратете нови снимки на документите си за самоличност.

Колко време отнема верификацията на акаунт в УинБет?

Акаунтът ви ще бъде верифициран в срок до 24 часа. Ако има известно забавяне, то се свържете с екипа на УинБет чрез някои от начините за контакт с поддръжката, с които ще ви запознаем в следващите редове.

Контакти с WinBet

Отделът за обслужване на клиенти на Уинбет работи денонощно за да гарантира безпроблемната ви игра на сайта на компанията. Към тях трябва да се обръщате по всякакви проблеми, свързани с процеса на верификация. На сайта са изложени няколко различни форми за комуникация, от който може да се възползвате:

Възможни начини за контакт

 • Имейл: support@ winbet.com - Не забравяйте да напишете потребителското си име, за да улесните работата на съпорта.
 • Телефон: 0700 50 800 - отговаря по всяко време на денонощието.
 • В сайта – има специална форма за контакт, в която може да изпратите своето запитване към отдел поддръжка.
  Ние ви съветваме, преди да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти, първо прочетете секцията „Често задавани въпроси“. Има голям шанс там да намерите отговорите на вашите въпроси.

Контакти с WinBet

Заключение

Верификацията при Уинбет е много лесна и бърза. Ще ви отнеме само няколко минути, така че я направете още след регистрация на сметка. Без да завършите всички стъпки на верификацията, вие няма да можете да теглите пари от вашата смета. Букмейкърът е с лиценз за България, което гарантира спазването на всички европейски закони относно защита на личните данни.

Няма от какво да се притеснявате. Букмейкърите са длъжни да извършат верификацията, за да не допускат непълнолетни играчи или финансови престъпления. Ако имате проблем по верификация, бъдете сигурни, че отдел обслужване на клиенти на Уинбет е готов да отговори на всеки ваш въпрос.