Опцията Създай залог в Winbet

Опцията Създай залог в Winbet

Онлайн букмейкърът Winbet е един от най-популярните сайтове за залагания на футбол. Футболните залози в българския хазартен оператор са доста богати, като на разположение на играчите са много лиги от цял свят, както и куп пазари за всеки един мач.

В Уинбет вие може да направите комбиниран залог и ако намерите няколко атрактивни опции за залагане в една и съща среща, то това не проблем, въпреки че пазарите за залагане на отделни събития могат да се играят само като единичен залог.

Winbet предлага така наречения Bet Builder, благодарение на който всякакви специални залози от една среща могат да бъдат комбинирани в комбиниран залог. На практика това е функцията Създай залог в Уинбет, с която ще ви запознаем в тази статия.

Какво е Bet Builder в Winbet

По принцип Bet Builder е много лесен за разбиране. След като изберете среща от тиража на Уинбет и отворите менюто с всички залози, вие ще видите секция Създай залог. Там можете просто да добавите всеки наличен пазар за залагания към фиша за залагане. След това програмата автоматично изчислява общия коефициент - както при фиш права колонка.

Голямата разлика от класическия комбиниран залог е, че само пазарите за залагане на избраното събитие могат да се комбинират помежду си, но не и тези на други двубои.

Основни предимства на опцията Създай залог в Winbet

Както вече споменахме в началото, не е възможно да се комбинират отделни пазари за залагане на събитие със стандартни комбинирани залози. Опцията Създай залог в Уинбет позволява точно това. Предимството се дава преди всичко, когато събитие предлага няколко атрактивни специални залози.

Пример

Клуб А влиза в мача като фаворит. В същото време той е известен с отбелязването на много голове, така вие може да заложите за победа на отбора и над 2.5 гола в мача например, или Клуб А да вкара над 1.5 гола в мача. Също така може да добавите към прогнозата и резултат на полувреме, което като комбинация естествено се отразява в по-висок общ коефициент.

Предимства на функцията Създай залог

 • Може да комбинирате селекции на един и същ мач;
 • Залагате на по-висок общ коефициент;
 • Свободни сте да комбинирате много специални залози на една футболна среща;
 • Може да проявите креативност в залаганията и да играете за по-голяма печалба;
 • С малък залог е възможно да спечелите солидна печалба.

Как се ползва Winbet Bet Builder

Всеки залагащ на футбол в Уинбет със сигурност вече е видял функцията Създай залог. Ако сте нов клиент на букмейкъра, вие трябва да изпълните следните стъпки, за да създадете собствен залог.

 1. Влезте в Winbet и отворете раздела с футболни мачове;
 2. Цъкнете на желаната футболна среща, за да се покажат всички опции за залагане;
 3. От основното меню с видове залози изберете “Създай залог”;
 4. Изберете желаните селекции за срещата, като всяка се отразява в дясно във вашия фиш за залози;
 5. Може да изберете до 6 селекции;
 6. След като сте избрали желаните залози, въведете сума на залог и цъкнете бутона “Поставете залог”.

Видове пазари за залози чрез опцията Създай залог в Winbet

Уинбет позволява на своите клиенти да комбинират много пазари в Създай залог. Традиционните опции за залагане на футбол като краен резултат, брой голове, гол/гол, двоен шанс и хендикап са налични. Също така играчите може да комбинират общ брой голове на всеки отбор, изход за първото полувреме, отбор с повече картони, брой картони и някои залози за корнери.

Ето и списък с наличните пазари в Бет Билдъра

 • Краен изход;
 • Двоен шанс;
 • Азиатски хендикап;
 • Общ брой голове;
 • Общ брой голове за всеки тим;
 • Двата отбора да отбележат;
 • Първо полувреме изход;
 • Двоен шанс за първо полувреме;
 • Общ брой голове първо полувреме;
 • Повече корнери за отбор;
 • Повече картони за отбор;
 • Брой картони;
 • Общ брой корнери и др.

Как се формират коефициентите в bet builder-a на Winbet

Коефициентите във функцията Създай залог на Уинбет се изчисляват автоматично във фиша за залагане. Любопитното е, че вие не виждате предлаганите ставки за селекциите, когато отворите опцията Създай залог. Когато добавите една селекция, отново няма да видите коефициента, тъй като се изисква минимум две.

Например ако добавите пазарите двоен шанс 1Х и над 1.5 гола в мача, тогава вече коефициентът ще бъде видим. След добавяне на всяка следващата селекция, общата ставка се увеличава и се актуализира автоматично. Когато въведете сума на залога в полето в талона за залагане, вие ще видите и колко би била вашата печалба.

Често задавани въпроси за опцията Създай залог в Winbet

На кои спортове е налична опцията Създай залог?

В Уинбет играчите могат да използват Създай залог само на футбол.

Мога ли да комбинирам залози от различни срещи в създай залог?

Не, за момента може да комбинирате събития от само един мач в бет билдъра.

Предлагат ли се залози за играчи в Съдзай залог на Уинбет?

На този етап залагащите не може да прогнозират опции като Първи голмайстор, Играч да отбележи и т.н. в Създай залог.

До колко селекции мога да комбинирам в Бет Билдъра?

На всяка футболна среща може да добавите до 6 селекции във вашия бет билдър.

Мнение и оценка на Winbet Builder-a

Функцията Създай залог в Winbet е отлично допълнение към спортния букмейкър на хазартния оператор. Winbet Builder-a е предназначен само за залагащи на футбол, които имат познания върху играта и креативно мислене, за да създадат свои собствени залози на база наличните селекции и да се борят за големи печалби.

Опцията Създай залог също така позволява да комбинирате някои наглед сигурни селекции за срещата и да съставите добър общ коефициент. Така ще имате предимство спрямо букмейкъра.

Нашето мнение е, че Бет билдъра в Уинбет е много полезен за залагащите и му поставяме отлична оценка, тъй като предлага много опции и е достъпен за всички мачове и няма значение дали залагате на среща от Висшата лига или на двубой от елитната дивизия на Ангола.