Как се залага на права колонка в Winbet

Как се залага на права колонка в Winbet

Winbet вече доста време е сред водещите букмейкъри в България и това се дължи до голяма степен на факта, че предлага страхотен раздел със спортни залози. В спортната секция на букмейкъра всички играчи след регистрация имат възможност да залагат на много опции на футбол, волейбол, тенис и всеки друг спорт, за който се сетите.

Коефициентите на спортните събития в УинБет са изключително атрактивни и вие може да направите големи печалби на спортните залози, особено ако залагате на фишове права колонка. В тази статия ще обясним всичко за акумулаторните залози в Winbet - какво представляват и как да осъществите вашия залог. Не забравяйте, че букмейкърът предлага още казино и виртуални спортове, които също са много завладяващи.

Какво представлява залог Права колонка

В света на спортните залагания, залогът права колонка е много популярен. Той носи и името залог Акумулатор. С акумулаторен залог, играчът залага на множество състезания. Ако приемем, че играчът правилно отгатне резултата от първата среща, общите залози и коефициенти се умножават и вие може да спечелите големи печалби.

Залогът права колонка е един залог, съставен от множество селекции, които се комбинират в един залог. Всички селекции трябва да бъдат печеливши, за да спечелите залога. Акумулаторът изплаща по-високи коефициенти, отколкото ако бихте направили единични залози поради по-големия риск, но ако всички селекции във вашия фиш са успешни, то е гарантирана по-голяма възвръщаемост.

Академията ни за залози ви предлага пълна информация за залога права колонка, като ние сме дали полезни съвети за печалба, които ще ви помогнат да имат повече успех в залозите от типа акумулатор.

Как се прави акумулаторен залог в Winbet

Поставянето на залог на акумулатор е много лесно в повечето онлайн букмейкъри и може да се направи в рамките на минута - две. Ето ръководство стъпка по стъпка как да направите залог за акумулатор.

 1. Отидете на избрания от вас спорт в УинБет - например футбол, след което изберете желания от вас турнир;
 2. Изберете вашия тип залог, който искате да направите, напр. победа за даден отбор;
 3. Направете своя избор и добавете 2 или повече селекции във вашия акумулатор;
 4. Погледнете във вашия фиш за залози и поставете сумата в опцията “Колонка”;
 5. Натиснете на бутона "Поставете залог" и вашият фиш права колонка ще бъде заложен.

Допълнителни опции при множествени залози в Winbet

WinBet предлага допълнителни опции за множествените залози, като всеки играч може да използва функцията Кеш аут. Възможността за затваряне на множествен залог позволява на играчите в даден момент да прекратят фиша си и да вземат предлаганата печалба като Кеш аут.

Така когато сте играли залог от типа права колонка и вече сте познали 5 от вашите 6 селекции във фиша, то може да приложите опцията за затваряне на залога, ако не искате да чакате последната селекция, която ви се струва по-рискова.

УинБет със сигурност ще ви предложи добра сума за кеш аут, която се доближава до вашата евентуална печалба на фиша. Но също така зависи и от коефициента на последната селекция каква ще бъде сумата за кеш аут. Ако той е нисък - от типа 1.10 или 1.20, то кеш аутът ще е задоволителен, но ако чакате селекция с 2.00 коефициент или по-висок, няма да имате възможност да затворите сума, която е близка до максималната печалба.

Друга допълнителна опция при множествените залози в УинБет е системите, които се предлагат във вашите залози. Когато направите вашия фиш и сте избрали всички селекции, в талона за залози имате опцията "Система". От там може да пуснете залог двойни при избрани три събития или да заложите единични и колонка. Ако сте добавили четири селекции, то може да заложите на същите опции, както и на системата тройни. При всяка добавена селекция във фиша ви, то възможността за системен залог се увеличава и имате повече опции.

Създаване на права колонка на живо в Winbet

Залаганията на живо в WinBet са хит за потребителите. Почти всеки залагащ обича да поставя прогнози на живо и букмейкърът предлага раздел за LIVE залагания. В раздел На живо имате богата гама възможности от опции за залози на много спортни дисциплини. Ето и как да създадете фиш права колонка на живо в WinBet:

 • Посетете раздела "На Живо" като цъкнете на бутона в горната част на екрана;
 • Изберете вида спорт, на който искате да заложите;
 • Селектирайте вашите събития и изберете опциите, на които ще залагате;
 • След като маркирате даден пазар, той се добавя във фиша ви за залози в дясната част на екрана;
 • След като сте избрали всички събития, въведете сума на залога и цъкнете на бутона "Поставете залог".

Залог Права колонка в Winbet през телефона - Как става

През годините залаганията се превърнаха в голяма част от живота на хората. От дните на местните местните букмейкърски пунктове, до въвеждането на онлайн залаганията, които благодарение на технологиите никога не са били толкова достъпни и лесни за ползване. В днешно време можете да правите залози дори седнали на дивана с вашето мобилно устройство. Разбира се, че в УинБет може да правите залози права колонка и от телефона. Букмейкърът има страхотна мобилна версия, от която супер лесно може да пуснете вашия акумулаторен залог и да следите развоя на вашите събития в раздела за залози на живо.

За да заложите на права колонка в Уинбет, следвайте тези стъпки:

 • Заредете сайта на WinBet от вашето мобилно устройство;
 • Изберете желания спорт и лига, на които искате да заложите;
 • Маркирайте селекциите, на които ще залагате;
 • Цъкнете на опцията “Фиш” в долната дясна част на екрана;
 • В полето “Колонка” въведете сума на залога и поставете вашия залог.

Специални бонуси за права колонка в Уинбет

Winbet не предлага специален бонус за залог права колонка в своя букмейкър. Но компанията има много оферти за спортни залози, които може да използвате, за да пуснете залог в раздел Спорт. Всеки играч избира как да използва например началния бонус за спортни залози. С него вие може да заложите на сингъл залог или да направите фиш права колонка за по-големи печалби.

Плюсове и минуси при залози права колонка в Winbet

Залозите права колонка със сигурност са една от най-добрите форми на залагане, ако искате да увеличите коефициентите, вместо да залагате пари за отделните събития с по-ниски коефициенти. Тази стратегия със сигурност може да даде на залагащия шанс за голяма възвращаемост при малки залози, но винаги трябва да се помни, че увеличеният брой селекции затруднява спечелването на акумулатор.

Залагането на права колонка в Уинбет има много предимства, като най-явното е възможността за по-голяма печалба. Букмейкърът предлага много спортни събития, на които може да залагате и това също е в плюс за залозите права колонка.

Плюсове

 • С по-малък залог може да спечелите голяма печалба;
 • Може да избирате измежду много спортни събития;
 • Възможност за залагане на права колонка на живо;
 • Може да използвате бонусите за спорт за залози на права колонка;

Минуси

 • Залозите на права колонка са по-рискови, тъй като всички селекции трябва да са печеливши, за да спечелите фиша си.

Препоръки за пазари и спортове при създаване на множествени залози в Winbet

В тази част от нашето ръководство за залози на права колонка в УинБет, ние ще ви дадем няколко съвета, които смятаме, че ще са ви полезни при залаганията на акумулатор:

 • Не залагайте голям брой срещи във вашия акумулаторен залог. Най-добрият залог на права колонка е от три - четири събития;
 • Не пускайте повече от два акумулатора за деня. Може да загубите тези залози и ще започнете да се опитвате да избивате с още фишове от типа права колонка, а те не са лесни за познаване,
 • тъй като са с повече от две селекции;
 • Не добавяйте във вашия фиш права колонка събития, за които не сте намерили необходимата информация, тъй като са от по-ниски лиги или от по-малко известни спортове;
 • Анализирайте всяко събитие, което добавяте във фиша си за акумулаторен залог.

Често задавани въпроси за залози права колонка в Winbet

На кои спортове може да залагам на права колонка?

В УинБет няма никакво ограничение на спортните дисциплини, на които може да залагате на права колонка.

Може ли да се правят акумулаторни залози в Winbet на живо?

Да, всеки играч в букмейкъра може да залага на права колонка на живо.

Наличен ли е бонус, ако спечеля фиш права колонка?

Не, Winbet не предлага специален бонус за играчите, които спечелят акумулаторен залог.

Мога ли да залагам на права колонка в УинБет от телефона?

Да, от мобилната версия на УинБет може да пуснете вашите залози права колонка.

Обобщение за акумулаторните залози в Winbet

В залозите на права колонка е най-важно да намерите най-добрите пазари от събитията, като така ще имате повече шанс да спечелите. В УинБет спортните събития имат много опции за залагане, така че внимателно трябва да прегледате какви пазари са налични за събитието, преди да направите вашия избор.

Винаги може да намерите някоя по-добра опция дори и на по-малък коефициент, но пък тя ще бъде по-сигурна. Акумулаторните залози в Уинбет могат да ви донесат само по-големи печалби, но е нужно да имате добра преценка при подбора на селекции. Погледнете и нашите препоръки при създаването на множествен залог, за да имате повече успех в спортните залагания.